utorak, 26 april 2016 08:25

alt

Svi su videli seks ona tvrdi da je to bila foraSeksi Sandra, koja je izbačena sa Farme jer je imala najmanje glasova publike, otkrila je posle izlaska da sa Crnin nije imala seks u gazdinskoj kući.

"Definitivno ćemo se družiti ja i Crni. On je inteligendan, ali mi smo drugari, on ima neku posebnu energiju. On je navikao da spava sa mnom, ali i ja sa njima", rekla je Seksi Sandra, koja je negirala da se između njih desio seks.

"Mi se jesmo poljubili, postoji neke simpatije, ali seksa nije bilo. Ja sam rekla da neće biti seksa između mene i njega. Mi smo se zezali ispod jorgana", rekla je pevačica, objašnjavajući da su simulirali seks ispod jorgana.

"Pomerao se jorgan, ali se ništa nije desilo. Mi smo želeli da ljudi pomisle da je bilo nešto. Ali mi nismo ništa imali. Bitno mi je da moja porodica i prijatelji veruju, ali to je bila fota", objasnila je Seksi Sandra.

VIDEO OVDE


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop