Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 25 septembar 2008 14:54

Pevačica Seka Aleksić odlučila je da tuži autore svoje pesme "Aspirin" Miloša Roganovića i Filipa Miletića.
 
 
Reč je o tome da je pomenuti dvojac, iako je dobio ugovoreni honorar, nastavio da prodaje ovu pesmu inostranim izvođačima, a sve to bez pevačicinog znanja. Na taj način je Sekin "farmaceutski" hit, osim rumunske i bugarske verzije, doživeo i grčko izdanje. Kako prenose tabloidi, Aleksićeva je platila pesmu "Aspirin" dvojici autora, a potom s njima potpisala ugovor po kojem, bez njene saglasnosti, ni kompoziciju ni tekst ne smeju nikome da prodaju.


– Za činjenicu da je Grkinja Anzi Samiou kupila moju pesmu saznala sam od grčkih medija koji su se raspitivali o mojoj pesmi. Posle su mi i prijatelji iz Grčke potvrdili da su čuli obradu "Aspirina". Pevačicu ne krivim jer je pitanje da li je ona bila upoznata sa svim pojedinostima. Ljuta sam na autore jer su imali ugovor u rukama. Ne želim više da se nerviram pa sam ceo slučaj prepustila svom advokatu – kaže Seka.
 
 
S druge strane, Miloš Roganović izjavio je kako u pogledu toga nema nikakvih moralnih dilema.
– Naš primerak ugovora ne izgleda isto kao i Sekin. Ona bi trebalo da bude srećna što je njena pesma obrađena u okolnim državama, kaže Roganović.
 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

bla said:

j
ajoj papriko bosanko drze se,ne puscjaj
14. 02. 2009

victor said:

...
drz se Seko,ti si uvek jaka
09. 01. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop