nedelja, 07 septembar 2008 17:03

 

Seka Aleksic

 Folk pevačica Seka Aleksić polako privodi kraju svog godišnji odmor, koji je provela u Crnoj Gori i Egiptu, i sprema se za veliku američku turneju!

 

 

Seka AleksicPoznata folk diva uživa u poslednjim danima svog godišnjeg odmora. Nakon letovanja u Crnoj Gori, koje je provela sa svojim dečkom Mladenom Radulovićem, Seka je skoknula do Egipta, gde će ostati još nekoliko dana. Čim završi sa morem za ovu godinu, Aleksićeva se baca na svoju veliki američku turneju!

 

Seka će, naime, od 26. novembra do 08. decembra biti "preko bare" a u okviru svoje velike američke turneje, nastupiće u Detroitu, Čikagu, Vaterlu, Los Anđelesu, St. Luisu, Feniksu, Bostonu i Atlanti. Za sam kraj, pevačica je ostavila koncert u jednom od svojih omiljenih gradova - Njujorku.

 

Poslednjih dana pojavili su se najnoviji tračevi da se Seka Aleksić udaje za manekena Mladena, sa kojim je već nekoliko meseci.  


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop