ponedeljak, 21 septembar 2015 08:05

alt

Era otkrio da je zaljubljen u Sašku (VIDEO)Sinoć u rijalitiju Parovi dugo se vodila rasprava o tome kako se i odakle poznaju Era Ojdanić i Saška Karan. Kao i šta se tačno dogodilo između njih.

Era Ojdanić i Saška Karan u Parovim pokušali su da sakriju odakle se poznaju i kakve nesuglasice su imali, međutim Vesna Rivas i voditeljka Bojana su počele da ih provociraju.Era Ojdanić je otkrio kako mu se nekada dopadala Saška Karan, kao i da joj se udvarao i nudio perverzije. On je takođe priznao da ni pevačica nije bila imuna na njega, kao i da mu je tražila da vidi njegov polni organ.

"Ajde ti matora drtino, slikaj svoj polni organ i pošalji mi sliku, to mi je rekla onda", rekao je Era, nakon čega je Saška skočila.

"Sram te bilo, šta lupetaš budalo jedna! Ti nisi normalan! Šta pričaš to", rekla mu je Saška.

Na kraju, Era je otkrio da je još uvek zaljubljen u pevačicu, i da je svašta radio zbog nje, a ona se rasplakala i u afektu polila njega pićem po licu! Saška je otčala u kupatilo u suzama, dok se pevač brisao.

Kasnije,u tokunoći Era je ispričao u tajnoj sobi da su u ranoj mladosti među njima postojale simpatije i da su se malo ljuibakali i malo "vaćarili".

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

JELENA GOLUBOVICEVAsaid@ said:

...
A jesi uzela lekice?
25. 09. 2015

mikisaid@ said:

...
Mogao bih ja tebe da izj**em!
25. 09. 2015

miki said:

...
ovu nedoj. ebanu baba peru treba da uhvati monstrum era i budaletina zmaj i da je izje. bu pa da se smiri.nju samo dobra qrcina moze da smiri
21. 09. 2015

JELENA GOLUBOVICEVA said:

...
babetina nedoje. bana saska neiskarana je dojila eri za 50 kerma, a podle nadtipa po kafanama du je trpali i u prvu i u drugu klasu.
21. 09. 2015

... said:

...
arali me svi
pa mozes i ti
moja ljubavi
21. 09. 2015

era said:

...
najveca budala ikada
21. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop