petak, 25 septembar 2015 08:54

alt

Saškina porodica strahuje da je oteta


Jutros je na Fejsbuk profilu Saške Karan objavljen status u obliku SAOPŠTENJA u kome piše da je porodica Saške Karan zvala produkciju Parova da pita šta je sa njom jer se ona nije pojavila kući i da će zbog toga morati da se obrati policiji jer strahuju da je oteta.


altPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (9)add comment

Marko said:

...
brkosaid@

Ja mislim da nema veceg retarda od tebe
25. 09. 2015

brko said:

...
ko ce da kidnapuje ovu budaletinu.taj mora da je veci retard od ove glupe baba pere
25. 09. 2015

brko said:

...
budaletina neopevana.saska stidna vaska
25. 09. 2015

HOROR said:

...
OVO JE STRASNO. OVAKVE BOLESNE PORODICE KARAN I VOJVODA GAZIVODA TREBA ZAUSTAVITI. MNOGO JE TAKVIH. APELUJMO NA PRODUKCIJU DA OJDANICU DA SANSU DA MU SASKA OBJASNI O CEMU SE RADI I DA LI JE NEISTINA I DA JAVNO DEMANTUJE OVO. NJEGOVA PORODICA PROZIVLJAVA DUSEVNU BOL CITAJUCI JUTROS U SVIM MEDIJIMA O NJEGOVOJ NAVODNOJ BISEKSUALNOSTI I VEZI SA MLADIM ROMOM IZ ZEMUNA
25. 09. 2015

Helou said:

...
Produkcija saučesnik sa prestupnicom Karuljom u krivicnim delima RRA helou za šta dobijate silne pare da se Vlada Srbije hitno rasformira RRA kao balast instituciju apsolutno neaktivnu i nepotrebnu.
25. 09. 2015

... said:

...
Evo je u Parovima.Cela ta porodica ima problema.Obmanjuju javnost.
25. 09. 2015

realnosaid@ said:

...
A TEK KOJE MERE JE SVE PRESLA TVOJA SIZIKA!!
25. 09. 2015

realno said:

...
OVE BUDALE GAZIVODE SU PRESLE SVE MERE.BUDALE LJIGAVCI. IZASLO U KURIRU I SVIM NOVINAMA DA JE OVAJ VOJVODA GAZIVODA POTVRDIO PRICU DA JE ERA ZALJBLJEN U MLADOM ROMA IZ ZEMUNA I DA MU JE KUPIO AUTOMOBIL. KAO REKAO IMA PRIJATELJ KOJI DRZI JAVNU KUCU ZA HOMOSEKSUALCE. BAS SU IM PRIJATELJSKTVA NA NIVOU. UYAS. TREBA INFORMISATI I ERU SA ONE STRANE DA SE COVEK ODBRANI I POKAZE KUCKI GDE JOJ MESTO
25. 09. 2015

... said:

...
Boze ya neverovat.Mada se od ove zene moye svasta ocekivati.
25. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop