Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 28 septembar 2015 17:59

alt

Ovo je najveća novčana kazna u rijalitiju "Parovi"


Danas je održano suđenje u rijalitiju "Parovi", u kom je odlučeno da se folk pevačica Saška Karan kazni sa 2.000 evra zbog udarca na pevača Andriju Eru Ojdanića.Sašku je ova kazna jako iznenadila, ali je priznala da je svesna da je kriva.

- Jeste, namerno sam ga udarila, to stoji. A ti Ero, nemoj više da si mi prišao! - pripretila je Saška pevaču posle presude.Pevačica nije promenila svoje ponašanje, pa je malo potom ponovo pokazala agresiju, skakajući po Zmaju od Šipova, koji je navodno seo na njeno mesto.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Maki said:

...
Tako ti i treba matora drtino kad se slihtas sizofreničarki
29. 09. 2015

kristi said@ said:

...
j****a TI SIZOFRENICARKA MATER!
29. 09. 2015

kristi said@ said:

...
SIZOFRENICARKA(PRAVA) JE TVOJA GOLUBICA!!!

I NEMOJ DA KRADES MOJE RECI!!
29. 09. 2015

kristi said:

...
matora izandjala sizofrenicarka koja kada je bila mlada se trpala kao luda.nije je opeglao samo onaj koji je zurio na prevoz.klasicna isfrustrirana i napaljena babestina,koju neko treba dobro da izj.ebe da se smiri
28. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop