četvrtak, 23 jul 2015 22:47

alt

Voditeljka je tokom cele večeri pila alkohol


U toku večerašnjeg izbacivanja pevač Saša Dinić je zapretio Zmaju od Šipova da će ga kad bude izašao iz rijalitija "sačekati" ljudi.Voditeljka,koja je tokom cele večeri pila alkohjol, odmah je zatražila od Dinića da pojasni svoje reči ali je to on vešto izbegao.Produkcija nije reagovala čak ni opomenom na ovu pretnju.

Veče izbacivanje je obilovalo brojnim incidentima,svađama,pretnjama,Lukinom izolacijom.Produkcija nije reagovala ni kada su Ejmi Aminata i Ana Spasojević fizički nasrnule na Zmaja.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (9)add comment

Frenky said:

...
Ludo bolesni Zmaj je stvarno usvojih slugu, kog iskorištava a i SILUJE redovno. Pročitajte bosanske medije, Zmaja traži sud i policija u RS i BIH pa se sakrio kod nas u Srbiju u ova 2 rijalitija. Ničija nije gorela do zore, pa neče ni brdskom silovatelju ILIJI GRAHOVCU - Zmaju!!! Raspitajte se za njega u Šipovu, niko ga tamo ne želi videti, kamo li bilo šta drugo!!!
19. 08. 2015

Frenky said:

...
Još večeg LAŽOVA Vuka bez ijedne srednje škole, kamo li 3 fakulteta, primitivca bolesnog sa šlihtarom Lukom NBA košarkašu ahahaha te još nekih retarda, Rajko ni nezna šta su Pink Panteri a Diamond se prodaje albanskim mafijašima u Švici za lovu i to ide sa njih 5-6 odjednom.
19. 08. 2015

Frenky said:

...
Glupi Zmaj LAŽOV a ovaj ganci još pokvarenijiu i kradljivac HUSREF DINIĆ sada Saša Grom, nezna se koji je gori. IZBACITE OBOJICU!
19. 08. 2015

Hahasaid@ said:

...
Taj ne vlada sa sobom od rodjenja!
Nisu mu se razvili svi hromozomi!
24. 07. 2015

Haha said:

...
Bravo Zmaj vladaru svesti i podsvesti jebi miševe u mozak samo šupljoglave slepce.
24. 07. 2015

Poziv zengi_ja na godisnjcu bure i olujesaid@@@ said:

...
AJDE TI MALO DA TERAS ONE SIPTARE STO SU ZAUZELI NOLETOV SAJT, NEGO DA MI GLUMIS OVDE NEKOG PATRIOTU I ZVRLJAS GLUPOSTI.
24. 07. 2015

biba said:

...
Definitivno su popustljivi prema ovom Gromu i sve mu tolerisu jer je Rom. Izgleda i Zenge i Romi imaju sva prava da obecavaju batine da lazu da ismejavaju, a Zmaj ne sme da kaze ni Cadja. Groma podhitno izbaciti a Tomu opiciti po dzepu ali debelo to ga boli
23. 07. 2015

Poziv zengi_ja na godisnjcu bure i oluje said:

...
Burazengija u prevodu sa hrvatskog oluja zengi (napad zengi na Srbe, zato ga hrvati obozavaju).
Bura-zengija = bura ili oluja (napad), zengija ili zenga-zenge-zengije oni koji su u oluji proterali vise stotina hiljada i poubijali vise hiljada srba. Mladi Srbije su jos jednom pali na ispitu.
23. 07. 2015

... said:

...
Sasu treba isterati,nije mu ovde mesto.
23. 07. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop