sreda, 05 oktobar 2016 08:05

alt

Težak život pevača! Preživeo pokušaj ubistva

Šaban Šaulić je, gostujući sinoć u Ami Dži šouu,  ispričao priču kako je preživeo pokušaj ubistva dok je boravio u Beču.

- Izboli su me nožem u haustoru. Ja sam ušao iz hodnika koje ima svetlo. Povuče me ruka jedna u mrak, osetio sam nož u leđima. Gledao sam da eskiviram, pošto sam bio sportista. Počeli su da bodu u leđa. Sreća pa nisu u nerv pogodili. Samo sam video taj stari ulaz. Ništa više. Kao ćorava kokoš - rekao je Šaulić.

On je isspričao da su bila dvojica napadača. Jedan ga je udario onim bokserom. Bio je ranjen, pa se plašio da će se vratiti da završe posao.

- Hteli su da me ubiju! Sedamdeset pet stepenika sam prešao i ušao u sobu. Počeo sam da skidam taj težak kaput, a sako još teži od krvi. Okrenuo sam jednu prijateljicu i uputio je u situaciju. Rekao sam joj da možda neću preživeti dok dođe policija - u dahu je ispričao Šaulić.

Došla je hitna pomoć, pa su ga "zakrpili" u bolnici. I ja sam sutra već zvao neke prijatelje, bio sam spreman da krenem kući, pa se vratio u Beograd.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop