ponedeljak, 30 maj 2016 08:22

alt

Sinoć održano još jedno izbacivanje u vili "Parova"


Sinoć je održano još jedno izbacivanje u luksuznoj vili "Parova", a zabavno - humoristički šou zauvek je napustila go go igračica Magdalena Pejčev.

Pored nje, nominovani za izbacivanje bili su Mladen Vuletić koji se našao na prvom mestu tabele sa glasovima publike, zatim Vesna Rivas koja je bila, moglo bi se reći, iznenađenje večeri s obzirom na to da već nedeljama unazad ima najviše negativnih glasova publike.

Treće mesto je zauzeo Nikola, odmah posle njega bio je sportski trener Limeni, a na pretposlednjem mestu našao se Petko. Magdalena je, inače apelovala na glasače da ne glasaju za nju.

- Otac mi je u bolnici, želim da idem odavde, da budem pored njega - istakla je ona. Takođe, i pojedini učesnici pozvali su svoje glasače da ne glasaju za go go igračicu kako bi mirno otišla kući. Dodatni razlog Magdalenine želje da izađe iz vile jeste i Đorđe Đenić, njen dečko koji je samo pre sedam dana napustio vilu.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ludi milojko said:

...
cuj djole njen decko.pa to je samo reallity decko,trpanje u parovima i tu je pocetak i kraj ljubavi.
30. 05. 2016

said:

...
skroz neineteresantna likusa.neka bude srecna sto je i ovoliko bila.sekice sad mozes gologu.za da se vrtis i penjes po sipkama
30. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop