četvrtak, 25 avgust 2016 08:55

alt

Nepoznati muškarac predstavljao se kao popularni pevač


Član žirija takmičenja "Pinkove zvezdice" Milan Stanković, koji od od početka karijere ima mnogo fanova među gej populacijom postao je žrtva fana koji se na društvenim mrežama predstavlja kao on i poziva gej mladiće na seks.

Nepoznati muškarac se na aplikaciji Grindr za gejeve nekoliko meseci predstavljao kao popularni pevač i slao eksplicitne poruke svima za koje je bio seksualno zainteresovan.

Jednog muškarca je lažni Milan "zavlačio" mesecima.

- Stvarno sam u početku mislio da se dopisujem s pravim Milanom Stankovićem i baš mi je imponovalo. Ipak je on gej ikona. Tražio mi je gole fotografije. Slao je i on meni, ali na njima se nije videlo njegovo lice. Kad sam insistirao da mi pošalje takav selfi, prestao je da me cima. Posle nekoliko nedelja upoznao sam dečka koji je imao isto iskustvo s tim Milanom Stankovićem na Grindru. Pregledali smo moju i njegovu prepisku i složili se da se radi o nekom prevarantu koji koristi pevačevo ime i zavlači nas - rekao je mladić za Kurir.

Lažni profil Milana Stankovića zaista je postojao na Grindru, na njemu je postavljena selfi fotografija pevača pored laptopa i šoljice kafe, koja se inače nalazi na Milanovom pravom Instagram profilu.

Pevač je ostao u šoku kada je za ovo čuo.

- Danas svaka budala može da se predstavlja u vaše ime na bilo kojoj društvenoj mreži. Ja tu ne mogu ništa, osim da zamolim ljude i medije da se ne bave ovakvim stvarima. Koliko znam, ovo nije prvi put da se to dešava, ne samo meni već i mnogim drugim javnim ličnostima - rekao je Stanković.

Autor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

trta said:

...
njemu je rada bila samo cower girl.sa satelita se vidi da je u gay zonfa
28. 08. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop