sreda, 29 jun 2016 09:09

alt

Ćutala da je ne optuže da skuplja glasove na sažaljenje


Saška Karan je izgubila bebu na Farmi! Pevačica o tragediji koja joj se desila u rijalitiju nije želela da priča pred kamerama. U februaru je pristala da uđe na imanje u Lisoviću, nakon toga je saznala da je trudna, ali ugovor nije želela da raskine. Nakon svakodnevnih svađa pevačici je krajem marta pozlilo, pa su je hitno odveli u bolnicu. U drugom mesecu trudnoće doživela je spontani pobačaj, a uzrok tome je, kako doktori kažu, stres.

Čekali smo da Saška napusti rijaliti i potvrdi naša saznanja.

- Deset dana pre ulaska saznala sam za trudnoću. Mislila sam da ću tamo ostati mesec-dva, nisam očekivala takav ishod. Pozlilo mi je u kući, imala sam strašne bolove... Hitno su me odveli u bolnicu, ali bilo je kasno. Nisam želela na Farmi da pričam da sam trudna jer bi me svi drugačije gledali. Da sam im kasnije rekla da sam izgubila bebu, optužili bi me da hoću da skupim glasove na sažaljenje - ispričala je Saška za Kurir Stars.

Podsetimo, Saškin muž Aleksandar Gazivoda rekao je nakon pevačicinog ulaska na Farmu da je veoma zabrinut:
- Brinem se da nešto ne pođe naopako. Nažalost, njegove reči su se obistinile...

Izvor: Kurir Stars


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

ceca meca said:

...
pvu budaletino treba prvo na pesnicu pa na tuki,pa na pesnicu i tako tri puta na dan,pa onda samo na pesnicu tri puta na dan.ova je zrela za ludnicu
29. 06. 2016

... said:

...
Pentrala se na sto od prvog dana.To trudna zena ne bi mnikad uradila.Kucka lazljiva.
29. 06. 2016

miki mećava said:

...
mora da je izgubila mozak na farmi. ova matorka nije baš izbaždarena kako treba. jadan njen muž i ćerka pored nje oblajpičene
29. 06. 2016

hakala said:

...
ju, ju trudba babeštija. pa kad je već bila trudna što nije raskinula ugovor?? babeštiji zinula ajkula za kintu, pošto je više niko ne zove da peva. sad će verovstno da tuži cecu i optuži je da je ona kriva, zbog njenog stresa i spontanog. ova matora izanđala babeština je najpre i, gubila mozak. iš kvočko matora.
29. 06. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop