Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 04 avgust 2016 08:28

alt

Želi da nauči da svira pošto joj je to prelepoRužica Veljković ekskluzivno za HappyTv.rs! Na početku intervjua nam je rekla da radi svašta, kako najviše dolazi na televiziju, i da uglavnom radi, a kada je slobodna uglavnom je sa sestrama. Na pitanje da li će poslušati tatu i nastaviti sa pevanjem rekla je da neće iako joj "tata i dalje dosađuje sa pevanjem". Kaže da joj je voditeljstvo zanimljivije, ali da ima profesorku klavira koja će joj dolaziti kući, jer želi da nauči da svira pošto joj je to prelepo.

Dok je bila u rijalitiju govorila je da ima neki "tajni dečko" u koga je zaljubljena, i da se nada da će joj on sve oprostiti, pa smo je pitali da li se videla sa njim.

- Videla sam se sa tim momkom čim sam izašla i jeste mi on sve oprostio, ali mislim da to nije bilo to, previše sam se zatvorila u ta četiri zida, i mislim da su zbog toga moje emocije bile katastrofalne. Kada sam izašla shvatila sam da to nije tako kao što je izgledalo unutra, nisam bila sigurna da li je to bilo pravo i bila sam u pravu- iskrena je Ružica.

S obzirom na to da se poljubila sa Gasttozzom, prokomentarisala nam je šta se tu izdešavalo i da li su njene emocije bile prave. Takođe se govori i o tome da joj Zorica preti.

- Sa moje strane bilo je iskreno. Nešto me razvlače on i Zorica po novinama, novinari me zovu svaki dan. Što se tiče Zorice ja više ništa ne komentarišem , devojka ima salon koji joj polako propada i onda se zakačila za mene. Ne želim da ona mene komentariše niti ja nju, skroz su mi nebitini, ja imam svoju porodicu i život- rekla je ona.

S obzirom na to da se piše po medijima da se viđa "tajno" sa Gasttozzom pitali smo je da nam otkrije da li je to istina.

- Jednom smo se videli, u ponedeljak nakon finala me je sačekao posle emisije sa drugovima i rekao da moramo da popričamo. Rekao je da ima nešto da mi saopšti, razjasnili smo neke stvari i drago mi je zbog toga. Nema ničega među nama niti želim da bude nešto između nas. Pre neko veče smo se sreli na jednom splavu, javio mi se i to je to- završila je pobednica "Parova".

Izvor: HappyTvPodeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

... said:

...
A DJE TI JE SIZIKA...
04. 08. 2016

... said:

...
JESTE,MNOOOOGO SI TI BITNA DA BI SE GAZA BAVIO SA TOBOM!!! E PA ZA RAZLIKU OD TEBE, ON ZIGUJE, A TEBE NEMA KO!
04. 08. 2016

torokusa said:

...
jos koliko ce te da smarate sa ovim retardima iz parova.oklagija ruzica,buljavi retard gaddskrozz,gaddskrozz-ova podguzna muva tzv. bum-bar,zlozorica dudlic,zmaj od sipuga,baba sera irvas,prakljaca dilajla,maca sekrecija,marko-cmarko
04. 08. 2016

Ccc said:

...
Velika glumica, ali loša. Nema kod nje iskrenosti. Nema tu emocija. Ni Igor, ni Filip, ni Gastoz.
04. 08. 2016

... said:

...
Nasla frajra u produkciji pa je sad glavna riba.
04. 08. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop