Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 09 novembar 2015 15:55

alt

Ima velike bolove u leđima i jedva se pomeraGolubovićeva po savetu lekara otišla na planinu jer trpi jake bolove u predelu kičme i vratili su joj se problemi sa glasnim žicama

Jelena Golubović je po izlasku iz „Parova“ otputovala na Zlatibor jer ima zdravstvene probleme. Ona već danima trpi nesnosne bolove u kičmi, a i vratili su joj se problemi s glasnim žicama, zbog čega je konstantno na lekovima.

Ona je poslušala lekara, pa je napustila Beograd i neko vreme će provesti na planini. Njoj trenutno najviše prija boravak na svežem vazduhu.
- Golubovićeva se veoma potresla zbog svega što joj se u poslednje vreme izdešavalo u rijalitiju i odmor joj je preko potreban. Ona je godinama primala terapije koje su joj umirivale glasne žice i samo zahvaljujući tome je izbegla operaciju, ali joj se ponovo javio taj problem. U vili je redovno pila lekove, ali to joj nije pomoglo. Sada ima bolove i u leđima i jedva se kreće - rekao je naš izvor.

U toku jučerašnjeg dana novinar Kurira pozvao je Jelenu i ona je potvrdila njihova saznanja. - Jedva govorim, ne znam šta mi je. Imam velike bolove u leđima i jedva se pomeram. Mislim da je u pitanju neki nerv od spavanja na podu u izolaciji jer mi niko ne veruje da tamo nije bilo kreveta. Okretala sam se na levi, pa na desni bok sve dok sam mogla da ležim na jednoj od tih strana. Trenutno sam na Zlatiboru sa snajom i bratanicom. Pokušavam da se izlečim, videćemo šta će biti na kraju - rekla je Golubovićeva.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

... said:

...
Zasto ne napisete DA LECI GLAVU za koju nema leka.
11. 11. 2015

...@ said:

...
NE!
Produkcija ce NJOJ oduzeti lovu koju su joj ONI dali a morace SIZIKA da im da jos 20000 evrica i da plati jos neke penale.
11. 11. 2015

dzordano said:

...
a sta joj je sa pi.ckom?je li i nju oporavlja od cupin qrcine koju joj je ustekao u wc-u?
09. 11. 2015

ma said:

...
caco laze ,Jelena laze cim zine, ali glupi fanovi sve progutaju.
09. 11. 2015

... said:

...
Nek im uzme sto vise love,skotovi su bili i ostali.
09. 11. 2015

Cacaca said:

...
Sto brzi oporavak , Jelena !
A , tvoja baka ? Zbog nje si , rekla si , izasla iz Parova ?
09. 11. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop