Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 03 mart 2014 14:08

Folk pevačica će na novom "Grand" kanalu voditi "Rada šou".

 

 

Radmila Manojlović ode u voditeljke! Na novoj "Grand" televiziji dobiće jednu od udarnih emisija koja će čak i nositi naziv "Rada šou", a pevačica će se ovog puta naći u ulozi voditeljke i opušteno će ćaskati sa kolegama, piše "Kurir".


Rada Manojlović biće domaćica svojim kolegama, a ide se na to da se iza scene vidi kako teku estradni razgovori i o čemu pevači pričaju kada su kamere ugašene. Snimanje je već počelo, a Rada se u prvoj emisiji odlično snašla. Pored pevačice, svoju autorsku emisiju će imati i poznata novinarka Vesna Milanović.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

m.im. said:

...
...ovo je strasno,jadni ljudi koji su zavrsili zurnalistiku,totalno su degradirani...
05. 03. 2014

LADY GAGA/ pod Javorom ovce pasu,čini mi se moje da su...... said:

...
NE ZNAM DA LI POSTAJE VODITELJKA,
ALI SUDEĆI PO SLICI
POSTAJE PAVIJAN.........
05. 03. 2014

KARAMARA said:

...
BAŠ ĆE DA BUDE INTERESANTNO KADA GLUPAČA IZ ČETEREŽA BUDE VODITELJKA.MORA DA JE ĆORA OTKRIO DA JE MULTI TALENTOVANA PA ĆE DO KRAJA DA POSTANE I STARLETA.HA,HA,HA
05. 03. 2014

marcconi said:

...
TA SE RAZBIJA OD QARE BRALE MOJ SAMO TAKO !!!!!!
04. 03. 2014

... said:

...
Ovde nesto smrdi. Ovu devojku neko opasno gura u prvi plan. Ne vidim je kao voditeljku, jer kao gost po emisijama nije pokazala neku recitost. I nije ona bas tako fina kao sto se ponasa. Gledala sam video klipove gde mesa kao besna na nastupima po nekim klubovima.
03. 03. 2014

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop