Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
četvrtak, 18 avgust 2016 15:19

alt

"Prostitucija i marihuana treba da budu legalizovani"


Pevačica Romana Panić nakon izlaska iz medijske ilegale otvoreno govori o tome da je veoma zabrinuta što je na estradi prisutno sve više prostitucije i narkotika. Branša u koju ona spada veoma je poročna i nijedna druga ne može da joj parira.

"Estrada uvek ispada da je najgora, samo zato što se javno prikazuje i vidi sve ono što se dešava unutar nje. Naravno da narkotika i prostitucije ima u većoj meri na estradi, a svakako ima i u drugim sferama, koje nisu medijski eksponirane kao pevačka", otkriva pevačica i dodaje da upravo zbog ovakve slike u javnosti prostitucija i narkotici treba da budu legalizovani.

"Ponekad mislim da dosta toga treba da se legalizuje, jer sve to što je zabranjeno stvara neku famu. Za to sam da prostitucija treba da bude legalizovana, a i marihuana. Samo se stvara fama, svi znamo da se sve to koristi, ne vidim razlog da se to onda i ne ozakoni", kaže Romana za Kurir Stars.

Izvor: Kurir Stars


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ludi milojko said:

...
romano,da nam ti to sada nisi otkrila mi to ne bismo nikada saznali.hvala ti romana na informacijama,bas si lutka.
23. 08. 2016

tutumrak said:

...
ju romana ti kao da si pala s qrca. opšte poznata stvar
18. 08. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop