ponedeljak, 11 jun 2018 14:19

alt

50 godina rada legendarnog pevača


Na ovaj način zvanično će biti obeležen i početak proslave 50 godina rada legendarnog pevača, čija će kruna biti koncert 6.10. u "Štark arena" za koji i pre početka kampanje vlada nezapamćeno interesovanje pa su najbolje mesta već gotovo planula u pretprodaji.

Šaban Šaulić ušao je u godinu u kojoj slavi jubilej, a tim povodom u Skadarliji, u restoranu "Tri šešira" biće od 12. do 20. juna otvorena izložba "Od A do Šabana - pola veka kralja folka".

Ova jedinstvena postavka, koja se prvi put u istoriji domaće javne scene organizuje u čast estradne zvezde, sadržaće eksponate koji su obeležili život i karijeru najtiražnijeg folk pevača, i otkriti neke malo poznate detalje o Šabanu. Na ovaj način zvanično će biti obeležen i početak proslave 50 godina rada legendarnog pevača, čija će kruna biti koncert 6.10. u "Štark arena" za koji i pre početka kampanje vlada nezapamćeno interesovanje pa su najbolje mesta već gotovo planula u pretprodaji.Izvor: Telegraf.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop