petak, 15 april 2016 14:53

alt

Farmeri ne poštuju pravila ni mentora ProkuOtkako su se uselili na najpoznatije seosko imanje, farmeri muku muče sa raspodelom poslova i obavljanjem zadataka.Oni su se toliko opustili da se može reći da ih seoski poslovi, zbog kojih su na imanju, nimalo ne interesuju.Zadruga je rešila da stane na put njihovom ponašanju i da ih kazni kao nikada do sada.

"Proteklih nedelja niste živeli seoskim životom. Većina vas je vreme provodila u priči i ogovaranju. Problem je u tome što imanje tako ne može da funkcioniše", započela je Zadruga svoje poduže izlaganje tokom kojeg je farmerima ukazano na mnogobrojne kardinalne greške.

Zbog toga što ne poštuju pravila, ali ni mentora Proku, spavaju tokom dana i ne obavljaju zadatke, Zadruga je rešila da proglasi paklenu nedelju!

Paklena nedelja podrazumeva da će ponuda na narednoj pijaci biti i te kako skromna, ali to nije sve. Iako su farmeri željno iščekivali svadbu koja je trebala da se desi u nedelju, do nje, ipak, neće doći.Takođe, zabranjeno je spavanje tokom dana, a Seksi Sandra više nije gazdarica, te će morati da napusti gazdinu kuću.Pošto imanjem, od sada, rukovodi Zadruga, nema sumnje da nas očekuje više nego zanimljiva nedelja.

VIDEO OVDE

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

... said:

...
Paklena nedelja nije dovoljna,trebalo bi izbaqciti sve ove skotine sa Farme i zakljucati vrata.
15. 04. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop