utorak, 27 oktobar 2015 09:44

alt

Razbio Jeleni više jaja o glavu (VIDEO)Željko Stojanović, Ružica Veljković i Jelena Golubović se kažnjavaju za svakakve sitnice i to sa višesatnim izolacijama i velikim novčanim kaznama. Sa druge strane produkcija "Parova" pojedinima toleriše više nego drugima. Pre svega Jovani Tomić Matoroj i Urošu Ćertiću.

Sinoć je kaskader ponovo pokazao svoje agresivno ponašanje i to tako što je razbio više jaja o glavu Jeleni Golubović. Naime, on je prvo počeo da vređa i psuje roditelje Jeleni u spavaćoj sobi, a potom joj je više jaja razbio o glavu.

Naravno, produkcija ponovo nije reagovala na Ćertićevo nasilničko ponašanje i već je postalo poznato da je njemu sve dozvoljeno u "Parovima".

I Miki Đuričić je prokomentarisao da se nad Jelenom svako iživljava.

Inače, danas je produkcija isto pokazala primenu dvostrukih aršina. Naime, danima nije kažnjavala Marka Perovića koji gađa hranom Željka Stojanovića i kada mu je danas Željko vratio, produkcija je samo Stojanovića posala u izolaciju, a Marka uopšte nije kaznila.

Izvor: Puls


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (21)add comment
 1 2 3

jaca said:

...
Nemam kometara, ja vise ne gledam Happy tv, sve je namesteno!!!
27. 10. 2015
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop