sreda, 28 oktobar 2015 18:22

alt

Uroš za agresivno ponašanje smešno kažnjen


Većina gledalaca primetila je da produkcija rijalitija "Parovi" ima tolerantan pristup za nasilničko ponašanje koje u ovom šouu demonstriraju Uroš Ćertić, Jovana Tomić Matora i Marko Perović. Tako je bilo i danas na tzv. suđenju kada je za to što je kaskader istresao činiju jaja na Jelenu Golubović, Ćertić dobio smešnu kaznu da čisti spavaću sobu narednih pet dana.Produkcija od suđenja pravi lakrdiju i daje zeleno svetlo nasilnicima da se agresivno ponašaju sve dotle, kako reče Jelena Golubović da ima predosećaj, dok neko u ovom rijalitiju ne izgubi glavu.Da li su par procenta rejtinga vredni bilo čije suze a kamoli glave?

Da podsetimo, produkcija je mnogo strože i novačno kažnjavala neke mnogo manje prekršaje koje su napravili Željko Stojanović i Jelena Golubović, ali zato Ćertića, Matoru i Marka ne kažnjavaju novčano, što im je verovatno signal da nastave sa agresivnim ponašanjem i da su batine postale dozvoljene za obračun sa konkurencijom u "Parovima".


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (18)add comment
 1 2 > 

... said:

...
JELENA GOLUBOVIĆ OTELA STAN: Rediteljka na prevaru došla do nekretnine

Učesnica rijalitija Jelena Golubović u kraju u kojem živi važi za običnog prevaranta, jer do hostela koji je u vlasništvu porodice Golubović Jelena i njena majka Svetlana došle su na prevaru. One su potpisale doživotno izdržavanje s vlasnikom stana, a posle ga strpale u dom i otvorile hostel „Svit drim“!
- U stanu u kojem je hostel Jelenine majke živeo je deda Mile, a s njim su one potpisale ugovor o doživotnom izdržavanju, ali umesto da vode računa o njemu, njih dve su nesrećnog Mileta strpale u dom za stara lica i onda su napravile hostel. Žao mi je komšije. Ne znam ni gde su ga odvele - priča vidno potrešena Slavica, stanarka zgrade u kojoj se nalazi hostel, i dodaje da to nije jedina prevara majke i ćerke.
31. 10. 2015

BRENDONATOR said@ said:

...
j**o TI ZMAJ MATER!! RETARDIRANI FORUMASU!!!
UROS JE NJEGA POZVAO NA FER! ALI SE USRO!!!
HERCEGOVAC HVATA SAMO NA BUKU I NA KVARNO KAO STO JE GASTOZA!!

A POZNATO JE DA SU GA NAPOLJU TUKLI KO MACKU!!
ZBOG CEGA JE JEDNOM JEDVA OSTAO ZIV!!!
30. 10. 2015

BRENDONATOR said:

...
TU DOK NEKO NE IZGUBI GLAVU NECE STATI SA NASILNIM PONASANJEM.UROSA SVRBI LJUBINKA A ZMAJA KALABASTER,PA BI ZMAJ TREBAO DA UROSU USTEKA KALABASTER DA SE SMIRE I JEDAN I DRUGI
28. 10. 2015

braco said:

...
hAPPY POSTAO NACISTICKI LOGOR ZA POJEDINE UCESNIKE pAROVA, nEMA NAPOLJE OSIM U KOVCEGU.
dIRIGUJE KO CE KOGA DA IZUDARA ZA UZVRAT TAJ DOBIJE NAVODNU KAZNU U eVRIMA KOJA SE NE ODBIJA VEC JE SAMO MASKA ZA NAIVNE.kRADJA gLASOVA KAO KADA JE IZASLA TABELA PA ODMAH POVUCENA .NE DAJE SE DA GLEDAOCI KRITIKUJU VEC SE ODMAH ISKLJUCUJU ILI RELAZE NA REKLAME .sVE OVO UKAZUJE DA SU OVI IZ HAPPY TELEVIZIJE POGUBILI KONCE I DA NE ZNAJU STA RADE ,gLEDAOCI GLEDAJU OCEKUJUCI DA CE PRODUKCIJA PRAVICNO DA POSTUPI ZA FIZICKI KONTAKT I NASILNO PONASANJE GLEDA I OCEKUJE A ONDA SLEDI BUM lAZ ,VARKA ILI BLAGA KAZNA SILEDZIJA,TJ NAGRADJUJU SILEDZIJE .oVA TELEVIZIJA TREBA DA SE POD HITNO ZATVORI I UGASI A ZAPOSLENI OTERAJU U ZATVOR.aKO SE NISTA NE DESI ONDA SAMO ODGOVARA VLASTIMA TJ vUCICU KOME ODGOVARA HAOS A OVAMO SE RASPRODAJE SRBIJA.
28. 10. 2015

... said:

...
Ovim zutim RETARDIMA STO SU SEBE NAZVALI NOVINARIMA SU NE SAMO IZ LAZE, NEGO ISFRUSTRIRANI PICKICI!!!
KOJE TREBA MALO TUCI I LOMITI JER POZIVAJU NA NASILJE!!!

DOBIO JE KAZNU ZA TO STO JE URADIO!
STA IM NIJE JASNO?

AKO SU NEZADOVOLJNI NEK SE IZVINU U IME SIZOFRENICARKE!!
28. 10. 2015

bracosaid@ said:

...
Pa kako ces onda gledati iliju,sizofrenicarku,oklagiju,miffiljanu..
28. 10. 2015

kojosaid@ said:

...
NIJE LOGOR NEGO TOPONICA ZA SIZOFRENICARE!
28. 10. 2015

kojosaid@ said:

...
NIJE LOGOR NEGO TOPONICA ZA SIZOFRENICARE!
28. 10. 2015

Novembarsaid@ said:

...
PA NIJE GA NESTO NI UDARIO!!
VISE LICI DA JE ISCENIRANO KAO SA SIZOFRENICARKOM!

AL TI NE ZNAS DA PREPOZNAS POSTO SI GLUPI FORUMAS.
28. 10. 2015

Novembarsaid@ said:

...
OVO JE U REZIJI TVOJE SIZOFRENICARKE, KOJA DOBIJA STA TRAZI!!

MALO SI SE ZALETEO/LA OVO JE AMATERSKO PROSERAVANJE A PRAVI SUD!!
STO SE NISI JAVO/LA KAD JE LUKIN UBICA DOBIO 2 GODINE ZA BEZANJE (NASLI GA CAK U KINI) DA TAJ PRAVI SUD MALO KRITIKUJES!!

ZATO STO SI TI RETARDIRANI FORUMAS KOJI NE ZNA GRANICU IZMEDJU ILUZIJE I REALNOSTI.
28. 10. 2015
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop