petak, 27 april 2018 06:32

alt

Koncert nazvan „Hajde sanjaj me, sanjaj“


Vlada Divljan bi 10. maja 2018. napunio 60 godina. Tog dana, njemu u čast, Vladini prijatelji, saradnici i poštovaoci iz Beograda, Zagreba i drugih gradova bivše Jugoslavije, nastupiće na koncertu nazvanom „Hajde sanjaj me, sanjaj“ u velikoj dvorani Sava centra sa početkom u 20.30 časova, najavio je Long Play.

Kako se navodi u saopštenju, domaćini koncerta Zdenko Kolar i Saša Šandorov sa Nevladinom organizacijom i Maks Juričić sa svojim Ljetnim kinom, dočekaće i zasvirati uz Momčila Bajagića, Kornelija Kovača, Dušana Kojića-Koju, Zorana Kostića-Caneta, Nebojšu Antonijevića-Antona, Sašu Lošića, Darka Rundeka, Gorana Vasovića, Bojanu Vunturišević, Dejana Vučetića- Vuču, Borisa Mladenovića, Stray Dogga… neke od Vladinih najlepših pesama iz vremena Idola i samostalne karijere.

Čuće se klasici poput ‘Retko te viđam sa devojkama“, „Malena“, „Rusija“, „Nebeska tema“, „Ona to zna“, „Patuljci“, „Sve laži sveta“, „Odnesi me“, „Samo jednu ljubav imam“ i mnoge druge pesme koje su već odavno deo kolektivnog sećanja generacija i generacija ljudi sa ovih prostora.

Biće to više od koncerta, biće to proslava muzike i ljubavi. U snu kao i na javi.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop