subota, 06 februar 2016 16:44

alt

Kristijan: ja hoću mojih 25.000 evra


Stanija Dobrojević priložila je snimak razgovora, koji je u sredu uveče vodila sa Kristijanom Golubovićem, u vezi sa podelom novca. Golubović je tada došao u Novi Sad kako bi mu Stanija isplatila 25.000 evra. Iako je Dobrojevićeva u tom trenutku upravo tu sumu dobila od Pinka, Kristijan nije hteo da uzme polovinu novca koji mu je nudila, već sve što joj je leglo na račun.

- Baš me briga za tvoj dogovor sa Željkom, ja hoću mojih 25.000 evra - rekao joj je Kristijan, a ona mu je odgovorila:

- Hoćeš da me ostaviš kao klošarku bez dinara, a rekao si mi da ti je Željko ukupno isplatio 55.000 evra i sada hoćeš i meni sve da uzmeš.

Pošto je Kristijan insistirao da dobije sve pare odjednom, govoreći joj da ga ne zanima da li će joj i kada Pink isplatiti drugi deo nagrade, Stanija je prestala da mu se javlja, a onda je  Golubović juče izneo svoju verziju priče i rekao kako ona hoće da ga prevari za pare!

Poslušajte njihov razgovor koji traje 11 minuta, a koji prenosi Star, pa sami procenite ko priča istinu a ko laže.:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

xy said:

...
Krava je sama rezirala ovaj skandal. Krava je izjavila da voli skandale i egzibicionizam. Krava je sama rekla da joj nisu bitne pare nego pobeda. Krava je imala dogovor sa Kristijanom i predlog potice od krave. Posto i krava zna na koji nacin je dosla do pobede, a mi smo svedoci svih desavanja, neka krava da pola nagrade kako je i rekla sirokom auditoriju.
06. 02. 2016

... said:

...
Bolje da je kara...
06. 02. 2016

king said:

...
ne mogu da verujem sa kim se ova krava dogovorila oko nagrade i podele nagrade auuu :(
pa glupaco roknuce te.
06. 02. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop