sreda, 04 mart 2015 16:36

alt

Provokativni nastup Milice Todorović(video)
U sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci održana je dodela muzičkih nagrada Oskar pred publikom koja je brojala oko šest hiljada ljudi.Pred sam početak manifestacije organizatore su posetili poreski inspektori zbog čega su se mnogi uplašili da će dodela Oskara biti otkazan."Ljudi rade svoj posao. Normalno je da dođu da pogledaju kako radimo. Nema to veze s onim što se radi u Srbiji. Došli su po prijavi nekog građanina", rekao je za Kurir Zoran Đurić, organizator banjalučkog Oskara.

Dodelu Oskara oskara obeležili provokativni nastup su Milica Todorovič, Rada Manojlović, čelistkinje Ane Rucner i Milice Pavlović kao izostanak tri izvođača koji su trebali da zatvore program i dobiju priznanja za hit i duet godine. Aca Lukas se nije pojavio jer se zadržao na snimanju u Beogradu, Ivanu Selakov vratili su s granice zbog isteka pasoša, dok se bivša pevačica Magazina Jelena Rozga požalila da ima visoku temperaturu.


Get Adobe Flash player


Milica Pavlović dobila nagradu za najbolji scenski nastup za pesmu "Dominacija".
Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop