Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 02 februar 2009 17:35
Slađana Delibašić snimila reklamni spot za jednog proizvođača džinsa!
Pevačica, igračica i bivša supruga Đoleta Đoganija, Slađana Delibašić, boravila je ovih dana na jednoj ergeli u Jakovu gde je snimila video spot za proizvođača džinsa, čije je zaštitno lice. Zgodna denserka do sada nije imala prilike da jaše konja, ali kako je imala dobrog instruktora, za čas je savladala i ovu veštinu.
Inače, ovih dana se priča o tome da će Slađa postati i suvlasnik robne marke koju reklamira, te se tako pominje i mogućnost da otvori svoj butik. Poznata pevačica za sada nije želela da komentariše ovakve informacije, tako da ćemo za sada moći samo da je gledamo u ulozi promotera.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2

dj.zlo said:

...
uvek je bila na konjinama....
konjina sa konjinama...
02. 02. 2009

MAURA said:

XA
A I SLADA SE RASPALILA NA KONJA
02. 02. 2009

Pand said:

...
A konju se digao
02. 02. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop