nedelja, 06 mart 2016 10:49

alt

Seks bomba za kojom su muškarci nekad ludeli


Marina Perazić, seks bomba za kojom su muškarci velike Jugoslavije ludeli osamdesetih godina, bez blama je piškila nasred imanja u Lisoviću.

Naime, pavačica je tokom večeri pošla u WC koji je bio zauzet, ali Marina nije mogla da sačeka pa je ispred samog WC svukla gaće i piškila.

"Meni se piški", šetkala se pevačica oko toaleta i na kraju, bez blama, ne tražeći neko zaklonjeno mesto, čučnula i piškila.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

xxx said:

...
Ovo odvratno prase gleda gde su kamere i sve radi namerno kako bi posle cijukala da joj je ugrozeno dostojanstvo. Place, drami, non stop cantra ne bi li sto duze ostala na Farmi...iritira uffff a tek sto jede g***a posle emisije pa Saniju kaze za gledaoca: Ma to je neka budala sto provocira. Djubre debelo na tri Farme stoka bila, glumi retarda, pa jos u sred Beograda vredja ljude. Seru po njoj dve Zlorke i baba Savka, a ona ih posle ljubi. Djubrulja napolje mrs
07. 03. 2016

MRDA said:

...
NISTE NAM NAPISALI KOLIKO DUGO JE PISKILA,KOLIKO URINA IZBACILA KOJE BOJE JE BIO URIN I DA LI JE PISKILA U KONTINUITETU ILI SA PAUZAMA.TO NAM JE BITNO KAKO BI SMO ZNALI U KAKVOM SU STANJU NJENI BUBREZI.NADAMO SE DA CE TE TO SLEDECI PUT NAPISATI.
07. 03. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop