subota, 10 februar 2018 09:29

alt

Tužilaštvo: "Lišio je suprugu života na SVIREP NAČIN"Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Zorana Marjanovića zbog ubistva svoje supruge Jelene.

On se tereti za teško ubistvo, za koje mu je zaprećena kazna zatvora do 40 godina. Optužnica je, saznaje Alo, podignuta juče posle 15 časova.

Detalji optužnice nisu za sada poznati, ali prema jednom od ranijih saopštenja suda povodom produženja pritvora, Marjanović se tereti da je na "svirep način lišio života svoju suprugu, i prilikom izvršenja pokazao naročitu upornost i bezobzirnost".

"Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni neutvrđenim predmetom zadao više udaraca u glavu Jeleni Marjanović, nanevši joj višetruke prelome lobanje, nakon čega ju je potopio u kanal, usled čega je ona preminula", navodi se u rešenju Apelacionog suda suda kojim mu je u decembru produžen pritvor za još tri meseca.

Dostavljena Marjanoviću i odbrani

Optužnica je juče na kraju radnog vremena prosledjenja Višem sudu u Beogradu na potvrdjivanje, a biće dostavljena i Marjanoviću i njegovim braniocima na odgovor.

Nakon toga sud će odlučiti da li će optužni akt potvrditi ili će ga vratiti na dopunu istrage. Marjanović je u pritvoru, koji mu prema poslednjem pravosnažnom rešenju o produženju može trajati do 10. marta, a nakon toga će se ponovo odlučivati o pritvoru.Izvor: Blic.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

ЛЕДУ ГАГА@ said:

...
TI SI LJUBITELJ PEVALJKI, TAKO DA TE JE SIGURNO POTRESLO UBISTVO, STA SE FOLIRAS !?
28. 02. 2018

ЛЕДУ ГАГА said:

...
ИЗВЕСНИ МЛАДЕН МИЈАТОВИЋ, ЈЕДНО ИЗ ПЛЕЈАДЕ ГОВАНА КОЈЕ СВАКОДНЕВНО СМРДИ СА МАЛИХ ЕКРАНА, А СА СТАЛНИМ ЗАПОСЛЕЊЕМ У ТВ ПИНК, ТВОРЕВИНИ ЗАДУЖЕНОЈ ЗА ГЕНОЦИД НАД СРПСКОМ КУЛТУРОМ И СРПСКИМ МЕНТАЛНИМ СКЛОПОМ,
ОДЛУЧИО ЈЕ ДА НАПИШЕ КЊИГУ О УБОЈСТВУ НЕКЕ ПЕВАЉКЕ, ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ, НАКОН ШТО ЈЕ 22 МЕСЕЦА ДРКАО МИШКА КОБАЈАГИ ИСТРАЖУЈУЋИ ГДЕ ЈЕ СВЕ И КОЛИКО ПУТА УБИЈЕНА ГОРЕ НАВЕДЕНА ДРОЦА.

Да ли само ја налазим да је у случају поменутог Курољуба Младена Мијатовића у питању класична НЕКРОФИЛИЈА?
11. 02. 2018

ЛЕДУ ГАГА said:

...
ПРЕТПОСТАВЉАМ ДА И ВАС, КАО ШТО И МЕНЕ, ЈАКО БОЛИ ДУПЕ ЗА УБИСТВО НЕКЕ ТАМО ПЕВАЉКЕ.
22 месеца нас даве ко је, кад и колко пута расцопао главуџу некој тамо Вриски Дупетарији.

Што би народ казо, пуца нам стојко и зато.
11. 02. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop