sreda, 08 jun 2016 07:45

alt

Sinoć se u vili "Parova" desilo veliko iznenađenje

Iako svi nagoveštavaju kraj najgledanijeg rijalitija, verovali ili ne, sinoće luksuzna vila "Parova" postala bogatija za još šest članova. Pet dama i jedan džentlmen ušli su sinoć kao gosti Milomira Marića u "Golom životu", ali su po završetku emisije ostali u vili. Predstavljamo vam nove učesnike "Parova":

- Bojana zvana Beba dolazi iz Aranđelovca i od nje "Parovi" mogu da očekuju zabavu. Želi da stekne nova poznanstva, a prevashodno voli izazove. Dopada joj se Gasttozz, a o Zorici nema neko mišljenje. Ne bi se skinula u vili niti imala seks, ali bi vodila ljubav.

- Mirjana iz Laktaša je spremna na sve. Iskrena, direktna i opuštena i ne interesuje je tuđe mišljenje. Najviše joj se dopada Gasttozz, a najmanje Zorica. Učestvovala je već u jednom rijalitiju, pa će vreme pokazati kako se snalazi sa "Parovima". Gotivan lik joj je i Bumbar, a ostali su bez veze.

- Ivona dolazi iz Beograda, a živi na relaciji Beograd-Pariz. Bavi se modelingom, a apsolvent je Fakulteta bezbednosti. Ne plaši se ničega jer ne postoji nešto što bi je uplašilo. Misli da će se najviše "skapirati" sa Brendonom i Ružicom. Učestvovala je na "Audiciji", ali joj je falio jedan glas da ostane u vili. Ukoliko bude ostala duže od očekivanog, daće jedan deo novca u dobrotvorne svrhe.

- Maja iz Podgorice ima 21 godinu i želI da bude dominatna u vili. Već je učestvovala u prethodnoj sezoni "Parova", pa želi da ispravi greške. Radi u Dubaiju, a javaila je da će spavati iskljućivo sa Mirjanom koja takođe ulazi u vilu.

- Silvija je iz Žagubice i ulazi u vilu da bi se pokazala u svetu modelinga. Učestvovala je na izboru za Mis i ušla je u polufinale. Voli da se slika u venčanicama, a spremna je na sve u vili.

- Živan poznatiji kao Burek već se oprobao u "Maldivima" nema taktiku, a voli sve ljude u vili. Želi da se druži, a smatra da je u prednosti nad ostalim jer dobro zna kako fukcioniše jedan rijaliti šou. HappyTv


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

sestra zengija said:

...
burek jedi go. vna seljačino i prostačino
08. 06. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop