Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 23 maj 2016 16:17

alt

Savetovalište Sigurne kuće zaprepašćeno nasiljem


Afera u vezi sa Mladenom Vuletićem koji je na programu "Happy televizije" u rijalitiju "Parovi" lupio šamarčinu Dalili Moreno još se ne smiruje. U međuvremenu kontaktirali samo Savetovalište Sigurne kuće u Srbiji da bismo dobili njihovu preporuku kako mediji i društvo da se ponašaju u ovakvim slučajevima kada se nasilje nad ženama predstavi u sredstvima javnog informisanja.

Njihov odgovor prenosimo u celosti:

"Poštovani,
Ako ponovim sve ono sto je vec rečeno na ovu temu, mislim da nema više svrhe.Da je ovo zemlja sa pravilima ponašanja i zakonima ovakvi programi bi odavno bili zabranjeni. Međutim niti postoji dobra volja da se tome stane na put i prekine emitovanje niti zakoni na koje bi se pozvali oni koji to mogu da prekinu.Ovako stalno pričamo isto, a ti programi i dalje opstaju i zaluđuju ovu omladinu i sve nas zajedno. Govorimo protiv nasilja nad ženama  u Srbiji, donosimo nove zakone, a isto to primovišemo preko malih ekrana. Srpski apsurd.

Savetovalište"


Izvor: Pulsonline


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

said@ said:

...
JOS SI NERVOZAN STO TI JE IZBACENA MMMMMMMFFFFFFFFFFIIIILJANA KAO I SIZOFRENICARKA KOJU SAD MLATE I PONIZAVAJU U DRUGOM RIJALITIJU.

GAZA JE SMEKER!!!

A TVOJA SEKRETUSA SENADA I SUPLJA OKLAGIJA KAO I SMRDLJIVA KRMACA IRVAS SA SMRDLJIVIM NOGAMA SU SKUPINE RETARDA ZAJEDNO SA TOBOM KOME SU OCI ISPALE OD BULJENJA U MONITOR.
27. 05. 2016

krle said:

...
dosta vise sa kretenima i polusvetom.ove treba ukinuti pod hitno.dojadise i bogu i ljudima.
24. 05. 2016

said:

...
polusvet na celu sa buljavim retardom iz svilajnac gaddskrozzom i sumskim covekom zmajem od sipuga
23. 05. 2016

Marko said:

...
Nasilje u svim oblicima odobreno na Happy -televiziji uz podrsku naroda!Prava slika kako postujemo majku,zenu,sestru oca brata itd.Tuga!
23. 05. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop