petak, 30 oktobar 2015 00:44

alt

Parove noćas napustio jedan takmičarVečeras je u Parovima održano vanredno izbacivanje. Nominovani takmičari su Željko Stojanović,Marko Perović, Čupo Kalač i Aleksandra Radojević Caca. Najmanje glasova publike osvojila je Aleksandra Radojević Caca.alt


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

... said:

...
JELENA GOLUBOVIĆ OTELA STAN: Rediteljka na prevaru došla do nekretnine

Učesnica rijalitija Jelena Golubović u kraju u kojem živi važi za običnog prevaranta, jer do hostela koji je u vlasništvu porodice Golubović Jelena i njena majka Svetlana došle su na prevaru. One su potpisale doživotno izdržavanje s vlasnikom stana, a posle ga strpale u dom i otvorile hostel „Svit drim“!
- U stanu u kojem je hostel Jelenine majke živeo je deda Mile, a s njim su one potpisale ugovor o doživotnom izdržavanju, ali umesto da vode računa o njemu, njih dve su nesrećnog Mileta strpale u dom za stara lica i onda su napravile hostel. Žao mi je komšije. Ne znam ni gde su ga odvele - priča vidno potrešena Slavica, stanarka zgrade u kojoj se nalazi hostel, i dodaje da to nije jedina prevara majke i ćerke.
31. 10. 2015

napoljesaid@ said:

...
A ODAKLE CORAVOM DEGENERIKU GLASOVI? ZATO STO SE SLIHTA SIZOFRENICARKI?? PA ONA IMA JOS MANJE GLASOVA!!!
30. 10. 2015

... said:

...
Sto li je ulazila da mi je znati
30. 10. 2015

BOCKO said:

...
MARKOJE ODVRATAN STRASNO POKVAREN
30. 10. 2015

napolje said:

...
Nemojte da se lazemo, odakle Marku toliki glasovi? Mozda je mali broj ljudi glasao, ali malo pozitivnih osobina ima nepoznati Marko, a negativnih puno. Ako bi i negativni glasovi uticali on bi bio u dobrom minusu.
29. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop