sreda, 24 februar 2016 10:15

alt

Snimci iz tajne sobe ne odlaze u etar


Mada je sve pod kamerama i snima se, učesnicima ne smeta da budu snimani dok imaju seks, jer su shvatili da snimci iz ovog dela vile ne odlaze u etar.

I, pored toga što ih je produkcija opomenula da ne koriste tajnu sobu za seks, učasnici “Parova” se oglušuju, jer, očito nemogu da suzdrže svoje strasti.

Prvi je led probio Nenad Marinković Gastoz, koji je, dok je Zorica Dukić spavala, imao sa Tijanom Ajfon oralni sesk. Bio je u strahu da ga produkcija ne otkrije, kad je počela da pominje njihovu akciju usred podneva, ali kad je shvatio da se taj snimak neće emitovati, u tajnu sobu se uvukao i sa Zoricom Dukić. Nedavno su njih dvoje iz tajne sobe, otišli na zajedničko tuširanje, pa nije bilo potrebno mnogo da se shvati šta su prethodno radili.

-Može li moj muž, Manuel, da dođe u tajnu sobu na petnaestak minuta? – pitala jeMorena Marjanović produkciju.
Mada su svi učesnici bili za to da oni dobiju pravo na bračnu posetu, kakvu imaju zatvorenici u kazamatima, produkcija Hepi televizije ovo, ipak, nije dozvolila.

Dok se Zmaj od Šipova radovao da sa novom Zmajicom, Danijelom iz Bele Crkve, preduhitrio ga je, po svemu sudeći Gastoz.
Snimak seksa Uroša Ćertića I Dušice Grabović nikad nije ugledao svetlost dana, kao ni snimak o kojem se toliko pričalo, a na kojem su Tijana Ajfon I Nemanja Nikolić!?

Voditeljka Jelena Petković je nedavno potvrdila:
-Da, ima seksa u “Parovima”, samo mi to ne emitujemo!

A, mnogočlana porodica Krstić, koja je posetila vilu u kojoj borave takmičari najluksuznijeg rijalitija na Balkanu, složila se da su “Parovi” I šou program, koji mogu da gledaju mladi, jer se ne emituju vulgarnosti.

-Te svađe, što vidimo na ekranu, to nije ništa – rekao je Dragan Krstić, dok je sa ženom I decom bio u vili. –Svađaju seljudi na ulici, u radnji, autobusu, kod kuće. Meni je važno da moja deca ovde neće videti nikakve vulgarnosti, seks I slično.

Izvor: ALO


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop