sreda, 07 oktobar 2015 00:37

alt

Jelenu gađali, a ona završila u izolacijiAgresivno ponašanje pojedinih učesnika rijalitija "Parovi" se ne kažnjava, što su oni doživeli kao "zeleno svetlo" da tako nastave da se ponašaju i da se sve češće fizički obračunavaju sa onima sa kojima se ne slažu u ovom šouu.

Tako je bilo danas tokom suđenja kada je prvo Era Ojdanić zadobrio ogrebotine od Slađe Petrušić koja je na silu pokušala da mu stavi u usta slanu totru koja je ranije uništena, a kasnije je Marko Perović udario Eru i Jelenu Golubović.Slađa Petrušić podržana Urošem prednjači u agresiji i pokušava da zaplaši ostale takmičare.Primetno je da kaskader svakim danom postaje sve agresivniji,očigledno svestan da mu se sve toleriše.

–Kako bi bilo da da odem u Hrvatsku pa da nju tamo tučem, rekao je Era, koji ne može da prihvati da se toleriše da neko iz Hrvatske maltretira njega koji je iz Srbije.

Produkcija nije reagovala ni danas za vreme suđenja kada je Radovanović Nemanja izmakao stolicu Eri Ojdaniću i koji je pao na leđa.Za čoveka u njegovim godinama pad je mogao da bude tragičan,srećom prošlo je bez povreda a produkcija ni ovog puta nije reagovala.Očigledno je da zarad trke za rejtingom produkcija sve više toleriše nasilje koje će se ako se ovako nastavi završiti nekom težom povredom.

Nasilje se nastavilo i tokom emisije "Upoznajte parove". Interesantno je da je Nenad Marinković Gastoz otvoreno priznao da je gađao Jelenu Golubović palačinkama, a da je ona kažnjena i da je poslata u izolaciju. Izgleda da produkcija sve više navija za nasilje i da ga otvoreno podržava.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2 > 

Dejan said:

...
Dobro kazes,cak su i onog p***ra frljavog zrikavog Zeljka ubacili da podrzava siziku al ga gaza poklopi.
07. 10. 2015

Marko said:

...
Kako god da doskoce Gastozu ne mogu mu nista

GASTOZ JE NAJJACI.
07. 10. 2015

... said:

...
VI SVI KOJI SAD MORALISETE MOZETE SAMO DA GA DUVATE!!!!

KAD JE SIZOFRENICARKA SA CERKOM MFFILJANOM DRUGOM SIZOFRENICARKOM I PATULJASTIM RETARDOM ZENSKIM NASILNIKOM ZATO STO JE IMPOTENTAN TERORISALI SVE UKUCANE PA JE PRODUKCIJA ZAJEDNO SA MARICEM PRAVILA COPOR OKO GASTOZA ONDA STE SE NASLADJIVALI.
07. 10. 2015

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
j**o vas Beograd na vodi!
07. 10. 2015

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Kao prvo,
šizofrena čukun baba đevojka Jelena Kristijan Golubović Usran Golubica sa sobom nosa vilicu, na srpskom viljušku, e kako bi, kad je ugrize tamo dole, mogla da nabode cajzlu, jer poslednje zaprašivanje DDT-jem nije dalo efekta, čak se čini da su pubisi uznapredovali u rastu i razvoju.
U međupauzama (i menopauzama) lova na cajzle, Golubinka ide po kući i bode ukućane, dok je neki ne nabode na glogov k@olac, neomašten.
Dakle,
treba obavestiti advokate ukućana da porade na odvođenju Je@@b@ene Kristijane Golubović kako ne bi došlo do neželjenih dešavanja, a pomenuta je više puta pokušala atentat na takmičare, setimo se samo krojačkih makaza i ataka na Gastoza, našeg milog pomoravskog viteza.
Oni kojima je Golubšitara simpičantna, neka ne brinu:
Jecu čeka topla tapacirana soba u Toponici kod Niša, i mnogo, mnogo sedativa, antidepresiva, anksiolitika........
07. 10. 2015

... said:

...
Za sve je kriv Marić,nego se uvuko vlastima pod rep pa mu tolerišu i žmure.
07. 10. 2015

Sladjana said:

...
Za sve je kriva Happy tv.Ovo se kaznjava diskvalifikacijom.
a ne nekom sprdnjom od suda,gdje opet produkcija kordinira.I za vrijeme sudjenja,se desava vizicko nasilje.
07. 10. 2015

BOCKO said:

...
UZASNISU SLADJA I UROS NEMAJU GRANICE KOLIKOSU AGRESIVNI PRODUKCIJA NEODGOVORNA ZA SVE
06. 10. 2015

Tvkrimi said:

...
Treba hitno zabraniti rad ovakvih tv stanica.
06. 10. 2015

Helou said:

...
Država bez institucija, haos, promovisanje nasilja, tuče i divljaštva na nacionalnoj frekfenciji. Niko nema prava na takve aktivnosti to rade samo divljaci i psihopate. Vrši se naočigled miliona gledalaca kršenje zakona. Osim nasilja 24 sata dnevno se vrši propagandna delatnost što je isto kršenje zakona o ogkašavanju jer u jednom satu emitovanja može se epp izvoditi najviše 12 minuta u emisiji se nose reklamne majice i prikazuju reklamni rekviziti non stop. Emituje se ispijanje alkohola i pušenje cigareta u programu što je reklamna aktivnost apsolutno zabranjena i bez presedana. Evropske težnje Vlade Srbije su laž i onmana jer ovo što se gleda na nacionalnoj tv stanici je prava slika propale i rastočene zemlje Srbije.
06. 10. 2015
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop