subota, 03 oktobar 2015 00:33

alt

Četvoro takmičara nominovano za izbacivanjeVečeras su u Parovima održane devete nominacije. Takmičari su nominovali Miljanu Kulić a produkcija Lidiju Kocić,EkremA Jevrića i Slađanu Petrušić.

Veče su obeležili brojni verbalni sukobi,izolacija,suze i jedan incident na granici tuče u kojoj su najaktivniji bili dvojica učesnika koji su zadnji ušli u rijaliti Radovanović Nemanja i Dejan Savić koje je voditeljka sprečila da se fizički ne obračunaju sa Zmajem.Gastoz je priznao da od februara meseca ne koristi drogu!

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (8)add comment

Matijasaid@ said:

...
A ti kucaj za tvoju SIZIKU.
04. 10. 2015

bobysaid@ said:

...
ustavaova za odvikavanja zavisnosti od ...

hahahahah

Izgleda da je tebi potrebno odvikavanje, ali od tastature.
Mora da si neki p***rKO cim pricas o c..ru.
04. 10. 2015

...@ said:

...
Pa i tvoja SIZIKA je koristila kao i MFFILJANA
04. 10. 2015

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Maca nije qrwa.
Ona je qrweštija na kvadrat, retardirana dođoška koja ne zna ni sva slova latinice, a u ćirilicu verovatno gleda ko krava u mrtvo tele, ko što je u nju gledala njena majka, takođe radodajka, kad ju je okotila, ne znavši pri tome ko je otac, jer bilo ih je, pjanih šljakera, prljavih nadničara, stranih boraca u prošlom ratatatiru, privatnih izvršitelja koji svraćahu zbog neplaćene struje, čak i kad struju isključiše odavno, i zato u Štakorkinoj krštenici ( ili kako li se na njihovom to zove) u rubrici OTAC piše "mnogi".
Primitivni rezervoar polnih bolesti koju treba nogom u pedu pa preko entitetske linije koja je zapravo granična.
Kad vidim Pacovku,
jasno mi je zašto Putin bomarduje Isis.
Ima cajlzle veličine vrapca ( Maca Štakorka).
Treba rastokiti muslimansku dr@olju.
03. 10. 2015

Matija said:

...
Gastoz, pusti ti te price Mace I ostalih. Smrci bato, smrci kada se ima!Budi savreme I "IN"! Oni su "seljaci", ti si BRE svetski covek sa ulice! Smrci, samo smrci BELO, samo tako, samo tako.....BELOOOO.
03. 10. 2015

boby said:

...
i takva budaletina gadskroz naskroz ili ti kokan moze da nam posmrce i polize cmar.budaletina dosla iz pariza da se odvikava od droge u parovima.da li su parovi ustavaova za odvikavanja zavisnosti od ...????
02. 10. 2015

travaros said:

...
Dok gastarbajter iz Svilajnca prica o drogi, krezubava splavarska klozetarka Bojana i matori Jovan merace, svrsavaju od srece kako im pajtos zabavan. U nedelju leti ova trandza Lidija, drugarka od Matorog i Bojane za koju se krsti svet da je drzi tv.sa nacionalnom frekvencijom. Odvratna nepismena kerusa
02. 10. 2015

... said:

...
Lep primer za omladinu.Ima na koga i da se ugledaju na coveka koji priznaje da je koristio drogu.
02. 10. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop