četvrtak, 23 jul 2015 14:52

alt

Plavokosa pevačica i Nikolas se ne odvajajuKad je Toma Panter prokomentarisao da su Nikolas i Sanja Rilaković bili u tuš kabini duže od sata, aludirajući na seks, jer jedino tu kamere ne snimaju dešavanja u „Hotelu Maldivi“, niko nije pomislio da je ozbiljan, ali onošto je usledilo, potvdrilo je njegove reči.

Naime, plavokosa pevačica i Nikolas se ne odvajaju. Sve vreme su zajedno u bazenu, on je nosi kroz vodu, grli.Na obodu bazena, nešto kasnije, on je sve vreme mazio njenu zadnjicu, a u jednom trenutku i legao preko nje.U kuhinji, dok su spremali obroke sebi, Nikolas je Barbiku poljubio u rame.- Gotovo je, bio seks - šaputali su ostali učesnici serijala, čak i oni koji su ranije bili sumnjičavi i pitaju se da li ćemo možda imati i prvu svadbu na Maldivima?

Šuška se Dušan i Ana Jezdimirović imali seks u "Maldivima".Dušan i Ana su se najpre poljubili na očigled svih, potom otišli i do tuš kabine, gde ih je u "nezgodnoj" situaciji uhvatila Una Grujić, koja ne želi da otkrije šta se dogodilo.- Imate kamere, pa pregledajte - bila je tajanstvena Una.alt


alt


alt


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop