subota, 27 maj 2017 14:49

alt

Glumica počasna ambasadorka PETA (VIDEO)Poznata holivudska glumica Pamela Anderson pozvala je vlasti Bosne i Hercegovine da zabrane uzgoj životinja zbog proizvodnje krzna, i da se tako priključe zemljama poput Hrvatske, Austrije i Holandije.

U pismu predsedavajućem Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Bariši Čolaku, Anderson koja je počasna ambasadorka Organizacije za zaštitu prava životinja (PETA) uputila je apel da ne popusti pritisku krznarskog lobija.

"Bila bih oduševljena da se Bosna i Hercegovina pridruži Austriji, Hrvatskoj, Holandiji, Sloveniji, Velikoj Britaniji i drugim zemljama tako što će ustati protiv okrutnosti i zatvoriti sve farme krzna", stoji u pismu Pamele Anderson.

U pismu dostavljenom medijima ističe se da krznarska industrija u BiH izmenom zakona nastoji da produži rok do 2028. godine za uzgoj životinja radi proizvodnje krzna. Farme za proizvodnju krzna trebalo je da prestanu da rade do 2018. godine prema odredbama aktualnog zakona.

"Kao počasna ambasadorka PETA-e posvetila sam veći deo svog života pomoći životinjama koje pate u krznarskoj industriji i ponosna sam na svaku zemlju koja je zabranila uzgoj životinja radi krzna", navodi se u pismu Pamele Anderson predsedavajućem Doma naroda BiH Čolaku. Objavljeno na Fejsbuku:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop