ponedeljak, 25 jul 2016 08:44

alt

Mariću, nisam ja budala!


Ilija Grahovac, koji je proveo više od godinu dana u rijalitijima na "TV Hepi", progovorio je o svom boravku u "Parovima", ali tek nakon što se rijaliti završio.

Zmaj od Šipova nastavio je po svome i nakon završetka popularnog rijalitija "Parovi". Grahovac ne može da prežali što se Nenad Marinković bolje kotirao od njega. On je Gastoza predstavio kao nasilnika i podsetio da incident između njega i Željka Stojanovića.

- Izašao je napolje na mesec i po dana, dobio je samo "crkveni karton". I za to vreme je otišao u moje Šipovo, pokupio lažne glasove i dezinformacije, a moji su ga dočekali domaćinski! Doveli su ga u "Hepi" kao čoveka iz zdrave sredine i počeli da ga favorizuju. On da pravi šou, a ničim se ne bavi. Kako je meni bilo to da gledam... - kivan je Ilija, koji i dalje sebe smatra najvećom zvezdom "Parova".

- Pa jesam li ja budala da ne znam da su zaradili milione i milione maraka na meni? Pametniji sam i od Marića, ali ne mogu da dođem do izražaja! - zaključio je Grahovac.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

... said:

...
RAZBIO TE GAZA!!!
29. 07. 2016

brendon said:

...
zmaju ne prdi i ne smrdi,ostni u sipovu sa svojim kravama,bikovima i ne vracaj se vise jer smaras
25. 07. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop