Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 24 april 2017 08:36

alt

Takmičarka zauvek napustila vilu,takmičar se vratioVečeras je vilu "Parova" napsutila Goca Komnen. Goca je ostala sa Nikolom Strahinjićem Ploćom da sačeka ko od njih dvoje napušta velelepnu vilu.

Kada je voditeljka Bojana Ristivojević saopštila da profesorka napušta vilu, Goca se ni sa kim nije pozdravila, nego je u sekundi otvorila vrata i nestala.

Posle Goce Komnen i Nikola Strahinjić Ploća je napustio vilu "Parova", odlukom produkcije.Nikola se pozdravio sa svima, a Vensa Rivas, Milutin i Nikola Lakić su pustili i suzu.

Pošto je napustio vilu Nikola Strahinjić Ploća se maestralno vratio u vilu. On je utrčao, a voditeljka Bojana Ristivojević je rekla da je sve bila igra produkcije.

- Drag prijatelji sve sam shvatio i ko me voli i ko ne. Sada ćemo igrati drugačiju igru. Sve se menja, rijaliti tek počinje - rekao je Ploća.

Dalila je imala kratak komentar.

- Taman sam mislila da sam te se otaralsila,ali nema veze izboriću se sa tobom nekako - rekla ej Dalila a tada su svi skočili na nju:
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

jelena said:

...
dudlila mudić alkoholičarka,klošarka,qravela,neviđena alapača
25. 04. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop