Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 29 septembar 2015 21:34

alt

Vojislav Šešelj, lider radikala gost na Farmi


Učesnici Farme su dobili pismo koje je pročitao Kristijan tačno u 18 časova danas. Nisu bili obavešteni o specijalnom gostu koji je najavljen - a onda se unutra pojavio Vojislav Šešelj, lider radikala i haški optuženik. Šešelja su farmeri pozdravili aplauzom i prišli da se pozdrave.

"Ja sam čuo da vas mnogo muče ovde i da vas zavađaju, pa sam došao da vidim šta se dešava ovde. Ja moram neka humana dela da pokažem. Zato sam odlučio da spremim večeru večeras. Ali, ne da spremim, nego će ona sada da dođe", rekao je radikal.

"Ovog čoveka su trebali da ubiju snajperom u Batajnici. Nisu znali da sam bio iza vas", ispričao je Kristijan. Šešelj je rekao da je u pitanju Arkan."Uvek sam mislio Kristijane da ćeš govoriti otvoreno ovde.. Znači, moram da se spremim da čitam knjigu. " Zatim je pitao ko je naručilac navodnog atentata, da li je Arkan, na šta mu je Golubović rekao:

"Naručilac je..." i digao ruku, misleći na nekog koga Šešelj poznaje. Ime nije rekao.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
A što se Kristijana tiče,
mnogo sam razočarana njime,
i iz sve snage navijam za Maju Ludaju i za onu mučenicu Jasminu Medenicu.
Mogao je da pobedi,
ali se malo preigrao.
29. 09. 2015

... said:

...
"91 Kristijan je bio na izdržavanju zatvorske kazne u Düsseldorfu,jer je prebio Nemca Wolfgang Smitt. Bio je u kazinu sačekao ga vani, oteo mu rolex i 5,000DM, posle 15 min je bio uhvaćen i osuđen na 8 godina zatvora."Kristijan je slagao pisu ljudi na netu.
29. 09. 2015

Lady Gaga - www.dagospia.com/img/patch/08-2013/putin-lady-gaga-259268.jpg said:

...
Moje srce sreću ne krije,
evo meni moga delije,
sj***o je Ševeningen pa se vratio,
i sad ima dupe da razj**e onom šiptary Picoustom, i da mu se pos**e na Beograd na vodi, najlopovskijem projektu u Srba u zadnjih 120 godina.
Posebno me raduje opšte oduševljenje ukućana, koji su sa punom pažnjom slušali zborenje jednog pametnog Srbina, a i hvala ti Bože što su na Farmi svi Srbi, a ne ko u onom skrnavom Velikom Bratu sve sami domobrani i neke nakaze i pič@kopaćenici iz one bede od BJRM, nataknem im Kosookog na k***c velikosrpski, što takođe želimo i onoj droci Kaliopi.
29. 09. 2015

... said:

...
Ovaj Kristijan prica svasta jos ce ispasti da je trebao da bude predsednik SAD.
29. 09. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop