subota, 26 maj 2018 07:38

alt

Ovaj takmičar misli da je sve namešteno?
Zadrugari su skrhani odlukom Velikog šefa da diskvalifikuje Mikija Đuričića nakon što je boravio u "Zadruzi" čitavih devet meseci, što je svojevrsni rekord pčelara iz Kupinova kada je reč o rijalitijima.

Učesnici rijalitija su počeli da raspravljaju o razlozima koji stoje iza Đuričićevog samoinicijativnog napuštanja "Zadruge", a nakon što su izneti brojni podaci, među kojima su i pretnje da će "nekoga izbosti nožem", Lepi Mića je stavio tačku na raspravu svojim mišljenjem.

- Sve je ovo zbog zadatka koji smo imali ove nedelje - osvrnuo se Mića na to što zadrugari nisu smeli da reaguju ni na jednu neobičnu situaciju u "Zadruzi", pri čemu su imali pravo samo na tri greške.

- Na svačiju grešku smo skakali i pravili haos zbog čega se podigla strašna tenzija u "Zadruzi". Ne znam ko je odgovoran za tu tenziju i ko ju je namerno podigao, ali tako su stvari bile nameštene da je neko morao da napusti rijaliti - zaključio je estradni menadžer.

- Namerno sam tebi postavio pitanje o ovome jer si ti jutros rekao da će neko napustiti rijaliti - istakao je Milan Milošević, dodajući da je Lepi Mića predosetio na osnovu tenzije koja je namerno podignuta da se nekome bliži kraj boravka na imanju u Šimanovcima.

Izvor: Blic.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Džiber said:

...
Miki je nivo za tu masu u zadruzi.jrrm dela krem
29. 05. 2018

ARIANA said:

...
ZBOG DA JEDES G...povodom :kukurek i pacijeg G....
Kija Do pobede ... mila !
:)
27. 05. 2018

Леду Гага said:

...
КУЈО,
ПОВОДОМ ТВОГ РОЂЕНДАНА,
ЖЕЛИМ ДА ТИ ПОЖЕЛИМ СВЕ НАЈГОРЕ,
ДА ТИ ОВО БУДЕ ПОСЛЕДЊИ РОЂЕНДАН И ДА ТИ СЕ ИДУЋЕ ГОДУ Е У ОВО ДОБА ИСПИШАМО НА ВЕЧНО ПРЕБИВАЛИШТЕ И ДА ТИ НА ИСТИ ПОЛОЖИМО КУКУРЕК И ПАЧИЈЕ ГОВНО.
27. 05. 2018

Lolitina said:

...
Pa , naravno da je sve namjesteno , sve Farme i ova Zadruga kao i slijedece.
27. 05. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop