četvrtak, 23 februar 2017 17:08

alt

Tvrdi da je Dabovićevu samo gurnuo


Milica je Šimeta prijavila policiji, te je njemu do daljnjeg zabranjen prilaz košarkašici. On tvrdi da je Dabovićevu samo gurnuo.

"Prosto samo želim da kažem to što Milica priča nije istina. Novinari su me zivkali zbog slika sa Sorajom, što je bio okidač. Ja sam joj rekao da sam je pozdravio pred njom na sajmu venčanja, i tada joj to nije bio problem, ali onda je mislila da je ja varam sa Sorajom. U stan sam otišao posle njenih poruka da dođem u stan, otišao sam da razgovaramo. Onda je najpre usledio verbalni okršaj, ali je sve preraslo u udaranje i grebanje, i onda ona ima obraza da pokaže ogrebotinu, na vratu, jer sam je odgurnuo od sebe", priča sada već Miličin bivši dečko.

Simon ističe da Milicu nije udario, ali i da nije od nje uzeo novac, kao što je košarkašica izjavila nakon incidenta.

"Ja kao profesionalni sportista, bokser, kad bih ja udario nekoga, pogotovo žensko ne shvatate šta bi bilo toj osobi. Ona nema 50.000, 100.000 evra, nije ih videla ni na televiziji. Ona mene nije izbacila iz stana, jer ja imam svoj stan, tj. zajednički, koji sam kupio na njeno ime".

Pogledajte:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (10)add comment

ЛЕДУ ГАГА nanogicina forumasica i komunjara@ said:

...
FANOVI IZNENADILI DRAGANU MIRKOVIĆ: Pevačica dobila na poklon RADIO posvećen njoj.

Dragana Mirković je neko ko je poznat po tome da svoje fanove uvek maksimalno ispoštuje, pa makar to značilo i ostajanje satima posle nastupa ili koncerata za fotografisanje sa njima, davanje autograma i slično.

Nedavno je za potrebe snimanja spota za novu pesmu sa albuma „Od milion jedan“ pozvala i fanove da učestvuju u istom, što do sada niko sa estrade nije uradio.

A da fanovi umeju da uzvrate, imali smo prilike u to da se uverimo nebrojeno puta do sada. Od raznih izenađenja, poklona, himne posvećene njoj, do toga da upravo danas ti isti fanovi pokreću internet „DmfanRadio“.

DM FAN RADIO posvećen Dragani Mirković startuje danas sa emitovanjem od 17h. Od 18h kreću uključenja preko 20 poznatih ličnosti iz sveta estrade.
25. 02. 2017

vendi@ said:

...
A nisi plakala kad te malo Milos Bojanic prcao!?
25. 02. 2017

OPREM DOBRO@ said:

...
NARKOMANKA CE SAMO DA UZME, A BRENIN SITNICARSKI-BUGARSKI DUG ZA STRUJU NE MOZE DA SE MERI SA "S I L N I M" MILIONIMA KOJA JE LOPURDA UKRALA ! ! !
A KAD POMINJES DOBROTVORNE SVRHE,
KOLIKO JE TU TEK UKRALA ! ! ! ! ! !

MOZE SAMO KERUSI DA PLATI CIGANKA!
25. 02. 2017

vendi said:

...
kada sam procitala da je kurometasica dobila preko pi.cke momentalno mi krenuse suze iz ociju i moje male obrijane p.icke.evo sedim na pragu ispred kuce i placem,a potoci suza narocito iz moje malene obrijane p.icke se slivaju i prave potok,koji se uliva u savu.toliko sam se potresla zbog ovog nemilog dogadjaja.
25. 02. 2017

Ceca - USCE 2, KONCERT HD ( 28.06.2013.): http://youtu.be/k4l1IRZXbIE said:

...
CELLO UP AN IZNOS KOJI JE JE,BENA KARAJOJUSHLA DUZNA DA ISPLATI CECI NASA CE MAJKA NACIJE DATI U DOBROTVORNE SVRHE.
24. 02. 2017

ЛЕДУ ГАГА nanogicina forumasica i komunjara@ said:

...
DAALEEEEEEEKIIIII
DAAALEEEEEEEEKIIIIII SNOVI........

SMRK.

NIJE BELO, NEGO ONO DRUGO!
24. 02. 2017

ЛЕДУ ГАГА nanogicina forumasica i komunjara@ said:

...
NE DA JE KERUSA TVOJU NANOGICU POKOPALA NEGO JE ''M A L T R E T I R A " DECU JOJ PRAVI ! ! !

TO I NIJE TAKO TESKO KAD NARKOMANKA IMA VISE PUTERA NA GLAVI NEGO CELA VLADA.

P.S. KAKO DA SE CIGANKA BRANI, KAD JE SVE TACNO!?
24. 02. 2017

ЛЕДУ ГАГА у пичку материну бесна said:

...
Suđenje između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, po Cecinoj tužbi iz 2010. godine konačno je završeno.
Jelena je izgubila spor, pa će Ceci morati da isplati 80.000 dinara, plus sudske troškove koji iznose 113.000 dinara.Podsetimo, Ceca je Jelenu tužila za naneti duševni bol i kaljanje časti i ugleda, a sve nakon Jeleninog otvorenog pisma koje je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila 20. novembra 2010. godine.
“Pročitala sam ovo pismo i za mene je predstavljalo veliku uvredu. Zbog objavljivanja ovog pisma imala sam veliki problem u porodici. Naime, imam sina i ćerku tinejdžere koji ničim nisu zaslužili da se o njima i o njihovoj majci ovako piše, a koje je ovaj tekst veoma povredio. Nikada se nisam bavila medijskim prepucavanjima. Nikada nisam odgovarala na uvrede i klevete Jelene Karleuše i godinama smo trpeli moja porodica i ja. Ovoga puta, rešila sam da presavijem tabak i da u ovakvoj ustanovi, koja za to i služi, rešim problem”, deo je Cecine izjave.
23. 02. 2017

ЛЕДУ ГАГА у пичку материну бесна said:

...
SAMO SAM JOJ GA MALO GURNUO.
23. 02. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop