sreda, 11 jul 2018 07:03

alt

Od njihovih honarara će vam se zavrteti u glavi


Bivši ljubavnici Rada Manojlović i Milan Stanković ulaze u “Zadrugu 2”, kako saznaje “Informer”.

Oni su za to navodno dobili po 100.000 evra!

– Milan i Rada su dobili odlične uslove samo da zajedno uđu u rijaliti. Bez obzira na to što godinama nisu u vezi, njih dvoje i dalje intrigiraju javnost, te bi bilo zanimljivo videti ih pod istim krovom. Zato su čelnici “Pinka” odrešili kesu, pa su svakom ponudili po 100.000 evra – govori izvor blizak produkciji.

Osim što će im bankovni račun biti teži, popularni pevači će u velelepnom izdanju nadomak Beograda boraviti određeno vreme.

– Oni neće morati kao ostali učesnici da ostanu punih devet meseci, već će tu biti samo određeni vremenski period. Mada nije isključeno da će im producenti “Pinka” za još veći honorar ponuditi da ostanu i duže. Međutim, to će iči malo teže jer Rada i Milan često nastupaju, pa im se ne isplati da dugo odsustvuju sa muzičke scene – otkriva sagovornik i dodaje…

– Oboje su u prvi mah odbili. Sama pomisao da uđu u rijaliti im je bila neprihvatljiva. Pogotovo Rada nije htela da čuje za to da uđe sa Milanom jer joj je, između ostalog, bilo glupo zbog Harisa. Ali posle nekoliko sastanaka sa Milicom i Željkom Mitrovićem shvatila je da to možda i nije tako loša ponuda, pogotovo što je i njen momak dobio ponudu da uđe u isti rijaliti – završava izvor, a da li je to istina, saznaćemo.Izvor: srbijadanas.com


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Sloba said:

...
Ljubavnci,ha,ha,ha,ništa smešnije.Mora da rada tandari ovu ženu u muškom telu
18. 07. 2018

... said:

...
Kome su oni ineresantni
11. 07. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop