petak, 22 april 2016 08:01

alt

Čaše i flaše su letele na sve straneZbog izjave Cece Jovanović da Stefan ne zna da peva, na Farmi je nastao takav haos da je moralo da interveniše obezbeđenje.

Glavni sukob izbio je kada je Stefan Jakovljević najvulgarnije izvređao i gađao Sašku Karan flašom.Nemanja MCN i Stefan su čak u jednom trenutku izbacili Saškin krevet napolje.

"Od sutra ću biti tvoja noćna mora, uništiću te", zapretio je Stefan, a onda je nastao haos. Saška Karan je čula da je u priču upleten i njen prijatelj Žika, pa je rešila da ga odbrani i suprotstavi se Stefanu.

"Saška, nemoj da me pipkaš za j.ja. P.ši mi k.rac", izrevoltiran je bio Stefan, pa je uvredio Sašku dok je skidao pantalone. Karanova mu nije ostala dužna, već mu je žestoko uzvratila.

"Nek ti p.ši mama, ološu jedan!", odbrusila je Saška, pa je počeo nezapamćeni haos!

Čaše i flaše su letele na sve strane, a Zorica Marković Keva jedva je zaustavila Stefana da ne napadne Sašku. Nemanja MCN se iznervirao kao nikada do sada što je i on slučajno bio poliven, pa je i on krenuo na Kranovu, koju je počastio žestokim psovkama.

"Mrš, j.bem li ti seme u p.čku! K.rvo, dođi da ga duvaš, dođi da ga p.šiš! Dođi da te j.bemo u usta! J.bem li te u usta mrtva! Dođi, k.rvo smrdljiva, šugava! P.šaću po tebi! – urlao je Nemanja dok je pokušavao da stigne do Saške.

U jednom trenutku je na imanju nastala takva gužva da se nije moglo razaznati ko koga gura, a ko sprečava da do incidenta dođe. Međutim, brzom reakcijom Zadruge i obezbeđenja incidenti su sprečeni.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

grgo said:

...
sve same budaletine i d****e na farmi.matora nedojebana saska stidna vaska karan na celu,a prati je sizimizi goglubovicka.ne znam sta je tu pa interesantno?????
25. 04. 2016

Ладу Гаагаа said:

...
Шешељ- победник!
22. 04. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop