četvrtak, 23 jun 2016 08:21

alt

Tanja Savić nedavno priznala da ima problema u brakuSavićevoj suprug slao poruke s nepoznatih brojeva ne bi li se upecala u zamku, ali ona je to mudro iskulirala

Folk pevačica Tanja Savić nedavno je priznala da ima problema u braku i da se sa suprugom Dušanom Jovančevićem često svađa, a kako Kurir Stars saznaje, razlog je najverovatnije njegova bolesna ljubomora! Da stvar bude gora, Dušan je u svojoj opsesiji otišao korak dalje, pa sa svojim prijateljima ženu maltretira SMS porukama i navodi je na prevaru!

Jovančević na sve načine pokušava da Savićevu uhvati u seks-aferi, pa joj često podmeće muškarce da je zovu s nepoznatih brojeva ne bi li se, kako kaže naš izvor, upecala u paukovu mrežu.

Opsednut

- Dušan je opsednut Tanjom, ona je za njega centar sveta. Mnogo je ljubomoran i misli da svi muškarci žele da budu s njegovom ženom! Na sve načine pokušava da dokaže kako je Tanja neverna i šalje joj poruke s nepoznatih brojeva. Ali dosad mu to nije pošlo za rukom jer Tanja nijednom nije ni dvosmisleno odgovorila na bilo kakvu provokaciju, a kamoli da se upecala - priča naš izvor.

Sumnja

On kaže da je Savićeva čak i posumnjala da je njen muž proverava, ali nikada za to nije imala dokaz.
- Tanji je bilo čudno što je odjednom počela da dobija toliko poruka s nepoznatih brojeva, jer ona broj svoj mobilnog ne daje svakome. Zato je posumnjala da Dušan nešto muti. Međutim, nije ga pitala, nada se da to ipak nije on - završava naš izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s pevačicom i njenim mužem, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

Izvor: Kurir


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

ludi milojko said:

...
e budala, on bi voleo da si gleda kako mu mangupi uštekavu u njegovo ženče.
23. 06. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop