nedelja, 08 oktobar 2017 06:33

alt

Evo kako se oseća nakon diskvalifikacije i hapšenjaNakon incidenta koji je napravio, rušeći i lupajući sve pred sobom u "Zadruzi", Žarka Stojanovića je iz rijalitija izvela policija, a nešto kasnije je produkcija objavila vest da je diskvalifikovan.

Putem Fejsbuk video uključenja, Žarkova majka je poručila svima da ovakve stvari ne smeju da se ponavljaju, te da se nada da će se desiti nešto zbog čega će se stanje svesti u Srbiji promeniti, a zatim se uključio i njen sin.

- Zdravo, svima! Sad sam izašao sa policijom koja je bila sa mnom. Neću se tamo vratiti jer su tu sve debili i nasilnici i loše su postupali sa mnom. Nisu me puštali da izađem napolje i kao su zvali policiju. Plašim se za Saru i Tanju. Njih dve su normalne osobe i plašim se šta im se može u "Zadruzi" desiti - poručio je Žarko, a zatim dodao:

- Držali su me protiv moje volje četiri-pet sati. Morao sam da počnem da rušim sve pred sobom da bi rešili da me puste. Inače, sve je super. Ljubim vas sve. Slobodan sam - zaključio je sa osmehom on.


Izvor: pulsonline.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop