ponedeljak, 20 mart 2017 17:22

alt

Problemi u porodicii Džoli - Pit ne prestaju


Problemi u porodicii Džoli - Pit nikako ne prestaju. U javnost su procureli detalji oko usvajanja njihovog sina Madoksa. Naime, radnik humanitarne pomoći Mounh Sarah javno je priznao kako je lažirao dokumente za usvajanje Madoksa iz Kambodže. ''Lagao sam sudu da sam njegov otac kako bismo ubrzali postupak'', kazao je Sarah koji je tada tvrdio da je otac malome Madoksu kako bi se celi proces oko usvajanja ubrzao.

Budući da papiri nisu čisti, Madoks zapravo još nije zakonski Anđelinin sin. ''Prema sudskim dokumentima Madoks je još uvek moj sin. Ona nikad nije rešila papirologiju. Trebala mu je promeniti ime pa je jedini način bio da se ja upišem kao otac i to sam učinio'', rekao je Sarah, piše The Sun a prenosi Dnevnik.hr.

Mounh je navodno sarađivao s Laurny Galindo, koja je posredovala u mnogim usvajanjima. Galindo je uhapšena nakon što su Anđelina i Billy Bob usvojili Madoksa. Galindo je ''pomagala'' američkim porodicama da ubrzaju birokratiju. Optužena je za falsifikovanje imena, datuma rođenja i mesta rođenja dece u Kambodži.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop