Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 23 avgust 2015 10:39

alt

Miljana je revoltirana jer joj se Igor ne javlja


Miljana Kulić poznata je kao neko ko proganja pevače, a u čijem nizu se našao i Igor Iks, odlučila je da do njega dođe preko bivše supruge Mine Kostić.Ona je pevačicu pozvala kako bi je ubedila da Igor nije dobar čovek i da ne treba da mu dozvoli da viđa njihovo dete.

- Miljana je revoltirana jer joj se Igor ne javlja, niti joj odgovara na poruke koje mu šalje non-stop, i zbog toga je želela da mu napakosti. Pošto zna da mu je ćerka koju ima se pevačicom Minom najbitnija u životu, odlučila je da udari na tu stranu. Pozvala je Minu i svašta joj ispričala za Igora nakon čega ju je ubeđivala da on nije dobar otac, i da zato treba da mu zabrani da viđa dete. Mini nije bilo prijatno, jer je iz novina bila upućena u to da Miljana proganja Igora - priča izvor blizak pevačici.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

Heloou said:

...
Picina devijacija
24. 08. 2015

KOBAC said:

...
MILJANA TESKA RETARDUSA
23. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop