Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
nedelja, 21 februar 2016 09:27

alt

Ona je u Zmaju pronašla ’’ono šta joj treba’’
Nova učesnica najgledanijeg rijalitija klaberka Danijela odmah po ulasku je otkrila sa kojim muškarcem želi ljubavnu romansu. Naime, ona je u Zmaju pronašla ’’ono šta joj treba’’ i odmah mu sela u krilo.

- Došla sam da pokažem kako izgleda prava žena za Zmaja. Moja želja je da se zaljubim u Zmaja, mnogo mi se sviđa, pali me i prelep je – iznenadila je mnoge svojim rečima Danijela.

Ni Zmaj nije krio oduševljenje novom učesnicom.

- Seks će se desiti vrlo brzo, biću jako kulturan – rekao je Zmaj. Ipak njegova nova draga je primetila da je Grahovac jeo beli luk, iako joj upočetku nije smetalo, naglo je promenila mišljenje.

- Ne smeš više da jedeš beli luk, dok si samnom! Moraćeš i da skratiš brkove jer nam neće trebati – zaključila je klaberka.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

KALASNJIKOV said:

...
KAD JE VIDEO KO JE, STA JE,..ZMAJ JE ODj**o U STARTU I REKAO IDI KOD GASTOZA. IPAK JE GASTOZ TAJ KOJI JE.BE OTPAD.
26. 02. 2016

STRNDZOJKA MLADJA said:

...
DA LUDO JE ZALJUBLJENA KAO STO JE MOJA POKOJNA BABA STRNDZOJKA BILA LUDO ZALJUBLJENA U ZMAJA
23. 02. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop