Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 22 februar 2017 16:41

alt

Intelektualka, vešto odgovara, nema dlake na jezikuVeć prvog dana profesorka Smilja Janković, posvađala se sa gotovo svim takmičarima u "Parovima", na Happy televiziji.

Provocirala ih je vešto bez ijedne uvrede.

- Ona je bolja od Jelene Golubović. Intelektualka, vešto odgovara, nema dlake na jeziku i uvek je spremna za raspravu. Sad je već jasno da smo dobili novog rijaliti igrača koji će ići do kraja, u finale - rekla je Vesna Rivas.

Profesroka Smilja Janković, inače, postala je poznata javnosti kad se izborila za svoju licencu kao predavač hemije, koju je nepravedno izgubila. Učesnici „Parova“ bune se protiv profesorke, smatrajući da je ubačena samo da ih provocira, a prva je nasela Dalila Mujić, koja je nasrnula na Smilju, zbog čega je kažnjena izolacijom i odbijanjem hiljadu evra od honorara.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

Ceca - USCE 2, KONCERT HD ( 28.06.2013.): http://youtu.be/k4l1IRZXbIE said:

...

Bivša košarkašica Milica Dabović ovih dana prolazi kroz veliku životnu dramu. Naime, ona je prijavila svog dečka Šimeta Šiklića Simona za fizičko zlostavljanje, a sada se uključila se u živ prenos na Instagramu, gde se obratila fanovima i počela da plače.

I TAKO JE PLAKALA LETNJI DAN DO PODNE, A SUZE SU JOJ TEKLE NIZ LICE KO GO. VNA NIZ KONJSKU GUZICU.
JER, KAKO DANAS POSTATI CELEBRITI, DOBRA CUPI, NEGO PO SAVETU VESNE STANOJEVIĆ, PRVOG ALKOSA MEĐ MUŠKOMRZITELJKAMA, OPTUŽITI NEKOG VOLA KOJI VAS JE DO JUČE SPONZORISAO DA VAS JE UBIO OD BATINA.
I PRI SVEMU TOMU, UKLJUČITE SE NA DRUŠTVENU MREŽU, NA KOJOJ JEDVA SRIČUĆI PROSTO PROŠIRŠNU REČENICU NA NEKOM KAMENJKARSKO-PRIPIZDINSKOM DIJALEKTU POLUPISMENE KRAVE NAJAVITE I AUTOBIOGRAFSKU KNJIGU RADNOG NASLOVA “ PREKO K. URCA DO LEE KIŠ”.
26. 02. 2017

ЛЕДУ ГАГА nanogicina forumasica i komunjara@ said:

...
NE DA JE KERUSA TVOJU NANOGICU POKOPALA NEGO JE ''M A L T R E T I R A " DECU JOJ PRAVI ! ! !

TO I NIJE TAKO TESKO KAD NARKOMANKA IMA VISE PUTERA NA GLAVI NEGO CELA VLADA.

P.S. KAKO DA SE CIGANKA BRANI, KAD JE SVE TACNO!?
24. 02. 2017

ЛЕДУ ГАГА у пичку материну бесна said:

...
Suđenje između Cece Ražnatović i Jelene Karleuše, po Cecinoj tužbi iz 2010. godine konačno je završeno.
Jelena je izgubila spor, pa će Ceci morati da isplati 80.000 dinara, plus sudske troškove koji iznose 113.000 dinara.Podsetimo, Ceca je Jelenu tužila za naneti duševni bol i kaljanje časti i ugleda, a sve nakon Jeleninog otvorenog pisma koje je na društvenoj mreži Fejsbuk objavila 20. novembra 2010. godine.
“Pročitala sam ovo pismo i za mene je predstavljalo veliku uvredu. Zbog objavljivanja ovog pisma imala sam veliki problem u porodici. Naime, imam sina i ćerku tinejdžere koji ničim nisu zaslužili da se o njima i o njihovoj majci ovako piše, a koje je ovaj tekst veoma povredio. Nikada se nisam bavila medijskim prepucavanjima. Nikada nisam odgovarala na uvrede i klevete Jelene Karleuše i godinama smo trpeli moja porodica i ja. Ovoga puta, rešila sam da presavijem tabak i da u ovakvoj ustanovi, koja za to i služi, rešim problem”, deo je Cecine izjave.
23. 02. 2017

ЛЕДУ ГАГА у пичку материну бесна said:

...
OVA " INTELEKTUALKA ",JE CETIRI GODINE BILA NA LECENJU OD NARKOMANIJE U KIJEVU.

POSLE TOGA JE DEVET PUTA BILA NA HOSPITALIZACIJI U RAZLICITIM USTANOVAMA PSIHIJATRIJE U SRBIJI.


ONA JE POREMECENA BABA.

NEROTKINJA.

ZBOG SILNIH ABORTUSA.

22. 02. 2017

Cacaca said:

...
Intelektualka ? ? ? Ljudi moji sta je ovo ? Molimo producente ove jadne televizije da malo razmisle , da prekinu ovu farsu od "zabavnog" programa !
22. 02. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop