subota, 11 februar 2017 08:45

alt

Produkcija za veče oduzela 1000 evra učesnicimaOdlukom gledalaca, Vesna Rivas dobila je čak 34,5% negativnih glasova, te se time svrstala na listu nominovanih. Učesnici su glasali na papirima i najveći broj glasova dobila je Miljana Kulić, pa je ona druga nominovana.

Produkcija Happy televizije nominovala je Branku Okuku i Sandru Meduzu zbog neaktivnosti, dok su Tihomir Filipović, Dragan Tošić i Tijana Ajfon nominovani zbog bahatog i bezobraznog ponašanja koje se nikome nije dopalo.

Branka Okuka i Sandra Pavlović Meduza, komentarisale su sinoć održane nominacije, i kako kažu, njih dve su sigurne da će u nedelju od 21 čas, baš one biti te koje su izbačene.

Iako je voditeljka Bojana saopštila da je produkcija bila blagonaklona, te da se od večeras sve kazne u vili "Parova" brišu, ipak su neki učesnici prešli granicu dozvoljenog, pa su novčano kažnjeni.

Među njima su: Miljana Kulić sa 300 evra zbog bubice, Tijana Ajfon sa 200 evra zbog agresije prema Miliju, Jelena Krunić takođe sa 200 evra zbog agresivnog ponašanja i Ljuba Pantović sa 200 evra zbog prenošenja informacija iz spoljnog sveta Jeleni Krunić i sa 100 evra zbog žvrljanja po stolnjaku u toku nominacija.

Nominacije su obeležile žestoke svađe između Vesne Rivas, Dragan i tajanstvene ličnosti kao i Dalile,Tihomira i Anamarije.Pogledajte:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (7)add comment

baba vangla said:

...
gomila ludaka,qravela,pe.dera,lezbaca,alkosa i drog
irasa.sav sljam na jednom mestu
11. 02. 2017

Ladu Gaga@ said:

...
CCC,

PA TO JE VAS SNS POLITIKA NANOGICA SRPSKA MAMA!!

SAD CE ONA DA DODJE NA TRG ILI NAJSTROZIJI CENTAR, A VASI SNS OPSTINARI CE POD PRISILOM NAGURATI UPROPASTEN NAROD DA JE KAO SLUUSAJU I JOS CE IZ SIROMASNE KASE DA UZMU ONO MALO PARA DA BI ISPLATILI NASU HEROINU!!!
11. 02. 2017

Ladu Gaga@ said:

...
Ne,
TI SI SNS BOT!
USTVARI SRS, ALI TO JE ISTO.
11. 02. 2017

Ladu Gaga said:

...
Boki,

SNS BOT.
11. 02. 2017

Zrsaid@ said:

...
Sad ce SNS da im dovede nanogicu i sve ce biti u redu.
11. 02. 2017

tijana laptop said:

...
uh kako bih trosila tihomira i dragana celi dan.ne bih se skidala sa njih
11. 02. 2017

Zr said:

...
OVIM PUTEM POZIVAMO GRADJANE ZRENJANINA DA NAM SE USKORO PRIDRUZE U MASOVNIM PROTESTIMA PROTIV:

1) OGROMNIH CENA DALJINSKOG GREJANJA KOJE SU ZA BEDNI STAN OD 55 M2 ZA JANUAR IZNOSILE 17.000 DINARA, I ZBOG CEGA LJUDI PRODAJU STANOVE U BESCENJE ILI SE UBIJAJU.

2) PROTIV NERESAVANJA DECENIJSKOG PROBLEMA KANCEROGENE VODE KOJU ZRENJANINCI PIJU, A IZGRADNJA DAVNO OBECANE FABRIKE VODE NIJE NI NA POMOLU.

3) PROTIV BAHATE SNS BURAZERSKE GRADSKE VLASTI KOJA NE VODI RACUNA O GRADJANIMA I PLJACKA IH KAKO STIGNE.
11. 02. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop