ponedeljak, 06 mart 2017 08:26

alt

Produkcija se poigrala sa takmičarimaSinoć je vilu "Parovi" napustila kikbokserka Ljuba Pantović. Zoran Manijak osvojio je prvo mesto na tabeli sa glasovima publike, a odmah ispod njega našla se Vesna Rivas.Treće mesto zauzeo je popularni poštar Nikola Strahinić, dok je četvrto mesto bila Slovenka Ksenija Kranjec koja je dobila 14,6% glasova publike.

Nakon što je Ljuba Pantović napustila luksuznu vilu osvojivši poslednje mesto na tabeli sa glasovima publike, voditeljka Bojana Ristivojević je saopštila da će večeras izaći još jedan takmičar.

Ona je objasnila da je na televiziji jedan broj, a da učesnici treba da se poređaju u vrstu i takmičar koji bude nosio broj koji se nalazi na televiziji, ispada.

"Parovi" su se nesvesno popakovali jendo iza drugoga, pa je svako od njih otvarao vrata. Ukoliko se vrata otvore, taj takmičar izlazi. To se i desilo Davidu Dragojeviću kome su se vrata otvorila, pa je bez pozdrava izašao iz vile.

Ksenija Kranjec, Jelena Krunić, Dalila Mujić i Aleksandra Subotić su vrisnule u plač, a Ljubina ćerka je čak završila u izolaciji zbog svađe sa Vesnom Rivas.

Ipak, Bojana je posle nekoliko trenutaka stala kod vrata, otvorila ih i uvela Davida.

- Ipak na ekranu nije bio broj devet - rekla je nasmejano ona, a David je skočio u zagrljaj svojim prijateljima.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

... said:

...
Ti slinila bolje da ovde malo izdudlas, a ne ti nesto da pricas.
06. 03. 2017

dudlila@ said:

...
Ode vam IDEJNI VODJA...
UAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
STA CEMO BEZ NJEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!

P.S. KAD SE UDATE ILI VAS NAPUMPA SVALERKO A RODITE ZENSKU DECU,
OBAVEZNO ME ZOVITE!
06. 03. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop