subota, 15 avgust 2015 10:19

alt

Kako se dečko sa sela snalazi na Maldivima?


HAPPY: Da li ti se neko ne sviđa od ukućana?
BUREK: Svi su super, sem Branislave Brendine (misli na Brendona). Ne sviđa mi se jer ide go po tuš kabini, u garderoberu. Go, baš go šeta, znači bez gaća. Svi ga vide i niko neće da mu skrene pažnju na ponašanje. Nema čovek dva pišanja u rijalitiju, a već se tripuje da je neka zvezda! Ne razumem zašto to radi. Juče se cure šminkaju za emisiju, a on im okreće zadnjicu! Rekao sam mu da to više ne ponavlja, jer ću ga udaviti u wc šolju (?!). Malo je bezobrazan, stalno se šeta go i gleda sebe u ogledalu. Da budem iskren, i on će za deset godina da pukne.

H: Od čega će „da pukne“?
B: Od samog sebe. Toliko je umislio nešto.

H: Prokomentariši nam novu gošću hotela.
B: Ovu Zmajicu? (smeh)… Za svoje godine izgleda održavajuće. Malo mi se ne sviđa što se prepumpala silikonima (?!). To ne priliči jednoj mami i ženi. Mišljenja nam se ne podudaraju. Mislim da se Zmaju, tako da imamo buduću Zmajicu. Čuvaće goveda i krave. (smeh)…Evo već je počela da se beči. (pokazuje na Anabelu)

H: Šta se dešava između Brendona i Tajsona?
B: Grlili su se u svlačionici i posle me čovek cima deset puta… Ja sam im rekao da su lep par. Posle toga dolazi lik do mene i pita da li su lepi. Ja mu kažem- j.bem te, budalo, pa da slušaš više rep bio bi lep! A onaj Brendon ne sluša ništa, sluša samo sebe.

H: Šta znači reč „laprdati“, jer je Anabela sinoć ostala uskraćena za odgovor.
B: Laprdanje znači kad neko laprda i priča nešto… Gosti su me pitali šta znači „čora“, pa ljudi to vam je devojka, dama.

H: Burek, hvala na odgovorima.

B: Nema na čemu, jeftino sam prošao. (smeh)…

Happy TV


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

BRANDON said:

...
BUREK JE GLUP KAO NOGA OD STOLA,A OGRANICEN JE KAO KRUZNIVA
15. 08. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop