utorak, 15 septembar 2015 08:11

alt

Tamara otkrila Kristijanovu slabu tačku (svađa)


Kristijan Golubović izgubio je živce kada ga je starleta Tamara Đurić nazvala imenom pokojnog kriminalca Aleksandra Kneževića Kneleta. Naime, posle tuče u kojoj su učestvovale Tamara i Goga Sekulić, farmeri su za stolom počeli da se svađaju jer je Stanija Dobrojević otkrila Suzani da je, dok je bila u izolaciji, Tamara podvodila njenog muža Milića Vukašinovića. Kristijan je u toj svađi stao u odbranu Dobrojevićeve.

"Knele je na evidentno na Stanijinoj stani", rekla je Tamara, koja je očito htela da namerno isprovocira Kristijana u čemu je i uspela.

"Silikonko, ja nisam Knele! Šta si ti drugačija od drugih silikonki. Alo, nisam ti ja Knele! Takve mi iznajmljujemo da p.še k.určeve. Ona da meni kaže Knele! Moji drugovi su ubili Kneleta", izgubio je živce Kristijan, koji je ipak uspeo da se iskontroliše i ode u sobu, gde je opleo o moralnim vrednostima svih starleta. Video bez cenzure:

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop